Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jacy ludzie kupują laptopy apple

Polecane posty

Za słabszy trzeba kupę kasy placic x Że by płacić za markę głupota pozdrawiam :)🖐️

Gość gość
to tak samo jak można płacić tyle kasy za tak przestarzały sprzęt jakim jest iphone 7 ekran niewiele wiekszy niz hd 2gb ramu procesor dwurdzeniowy

Gość gość
Julia Kobus :D

Gość gość
Ja mam i jak chcialam cos zrobic na laptopie z windowsem to myślałam, że sie zapłacze. A wczesniej myślałam że mac jest głupi i jak to działa. Windowsa uzywałam od zawsze, maca mam z 2 lata i tak zostanie.

Gość gość
Do tego mam iPhona i iPada oraz apple tv. Za co zapłaciłam? Za łatwość obsługi, synchronizację i brak wieszania systemu, zero wirusów, glupich komunikatów.

Gość gość
Apple kupują kobiety i geje.

Gość gość
Ja na linuksie pracuję i też sie nie woesza nigdy,nie ma wirusów i jest za darmo :) i jestem kobietą )/

Gość gość
bogaci

Gość gość
placi sie za jakosc i marke. tak samo jest z samochodami jedni jezdza Golfem a inni Audi

Gość gość
windows tez się nie wiesza

Gość gość
Ja mam mc booka pro. Jest piękny, ale nie wykorzystuje nawet 20% jego możliwości. Nue umiem. Apple to jedyny ratunek dla mnie bo windowsy so za trudne

moj znajomy kupil ostatnio dla siebie macbooka pro za 15000zl ponad wiec kupuja normalni ludzie. Ci co nie maja maja bvl dvpy ze drogi hahah.

Gość gość
Mój komp coś szwankuje i chyba będę musiał wybrać się do jakiegoś serwisu. Czy ktoś z was korzystał z tego serwisu Apple w Wawie na Al. Ken 105? Z tego co słyszałem zajmują się tylko naprawą Apple...

Gość gość
Ja. Jest dla mnie intuicyjnie prosty w obsludze. Nie jest slabszy, bo kupilem nowy model :) do tego jest piekny a co do kasy... to nawet nie jedna moja wyplata, wiec...