Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre laski ubierają się jak prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Sama jestem dziewczyna i nie wyobrażam sobie chodzenia z gołym brzuchem albo w miniowie lekko za srom, dziejsze dziewczyny wogole wstydu nie mają i się cieszą ze doopsko komuś pokazują nie mówiąc o przeklinaniu paleniu i popisywaniu się , pusto we łbach az echo niesie , wstyd poprostu kobieta to ma być kobieta a nie prostytucki babochlop

Gość gość
Już nie mówiąc o przemadrzalosci msciwosci i ogólnej podłości , stoją takie lalunie tępe i się tylko mierzą wzrokiem albo udają przyjacioleczki a druga by zjadły : / kiedyś kobiety jednak chyba były lepsze

Gość gość
Nie czujesz przez to sztywną paniusią z miotlą w dupie ? Trzeba znać granice , co wolno pokazać ,a co nie i w jaki okolicznosciach skrajnosci typu- wszystko zakryte albo odlosniete to dla mnie patologiaa

Gość gość
Nie nie czuję się paniusia z miota w doopie bo nie zakrywam się też jak zakonnica ale to jak się niektóre baby noszą wola o pomstę do nieba i się cieszy jak głupia do sera jaka ona "modna " już nie mówiąc ze wiele moich koleżanek nie umie gotować co dla mnie jest szokiem

Gość gość
A najbardziej mnie brzydzi jak w lato farbowane czarnule z solarium zakładają szorty tak krótkie ze im zakończenie doopy widać i nie to ze jakieś bardzo chude z figurą do takich rzeczy tylko takie tlustawe te tyłki : / bleeeee

Gość gość
Kiedys pytali obcokrajowców o Polki. I stwierdzili, że są ładne ale nie potarfią się ubrać. Nie mieszkam już kupe lat w Polsce, ale zawsze gdy wracam zastanawiam się skąd ta moda wędruje :(

Gość gość
Ta Polska moda to jakieś szaleństwo

Gość gość
czemu zadajecie głupie pytania ? przecież wiecie bo odpisujecie od razu. Czemu nie napiszesz że polki ubierają się jak prostytutki tylko pytania zadajesz.

Gość gość
Bo po to jest forum ? Ale może dla Twojego ciasnego umysłu z mania wyższości to nie dociera

Gość gość
mnie nie obchodzi co kto ubiera i jak wygląda, co mi do tego

Gość gość
Mnie zawsze dziwi i razi wieczorowy makijaż od samego rana. Pełno takich dziewczyn z rana na przystankach.