Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kaszel

Polecane posty

Gość gość

mam duszący suchy kaszel żadne syropy i tabletki mi nie pomagają więc mysle ze to alergiczne musze przetrwac do poniedzałku zanim pójde do lekarza a dziś mam nocke w pracy braliscie cos bez recepty na taki alergiczny kaszel musze cos zażyć bo mnie chyba udusi

Gość gość
nawet nie wiesz jak korci mnie aby napisać ci coś sensownego tyle razy to tu robiłem zawsze deptaliście złote słowa jakieś goowno wybierając a mnie bolało że tu tylu idiotów dlatego nic ci nie piszę ale gwarantuję że z przekory pojawi się tu wiele zaraz wpisów

Gość gość
acodin lub triocodin

Gość gość
brałam acodin ,thiocodin,tone pasylek do ssania,syropy i nic ,acodin i thiokodin zawsze mi pomagały jak miałam duszacy kaszel a tym razem po tych wszystkich specyfikach które wymieniłam kaszel jest jeszcze bardziej uciążliwy najgorzej jest w pomieszczeniach na powietrzu ulga

Gość gość
To do poniedziałku siedź na podwórku

Gość gość
Na kaszel to wypróbuj koniecznie dicotuss. Jest ziołowy i bardzo delikatny w smaku. Bez żadnej chemii i mnie kaszle mija po kilku dniach

Gość Smartka
Jest taki syrop na suchy kaszel dla dzieci https://akademianiechorowania.pl/ Sama też go stosuję, bo stwierdziłam, że skoro jest skuteczny dla moich dzieci, to i mi nie zaszkodzi. Używam go zawsze w takich przypadłościach.