Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie, że w Katowicach mieszka najwięcej członków Mensa Polska ?

Polecane posty

Gość gość

Spośród wszystkich miast w Polsce najwięcej Mensan mieszka w Katowicach i tam jest kolebka tego stowarzyszenia.

Gość Pęd Sosny
To dlatego wszyscy stamtąd s********ją... :classic_cool:

Gość Pęd Sosny
O i jest... pierwszy, katowicki mensanin. :D

Gość gość
Ja tam widuje wielu ortodoksyjnych żydów, chodzą w tych sukmanach, brody do wielkiego brzucha, kapelusze, i coś tam mamroczą po swojemu.

Gość Pęd Sosny
Kato dziś Buhahaha... :D Odpowiem, jak zadzwonisz. :D Tymczasem zmień kategorie przygłupie, nawróć się na him, sysie i resztę swoich niespełnionych miłości. :D

Gość gość
Buahaha, ale ostatnio płakałeś bekso bez jaj hahahahaha Taki twardziel jesteś, że wyjesz za jakimś kocmołuchem frajerze na klapsa :D Ponawiam pytanie, odważysz się w końcu przyjechać do mnie do Kato ? Chetnie wsadze ci coś wielkiego do dóópska :D

Gość Pęd Sosny
gość dziś Buhahhaha! I nagle pomarańcz, i znowu kocmołuch (notabene sprawdź w słowniku co ten epitet oznacza, bo do kocmołucha bliżej tobie, ślaski poszukiwaczu węgla w miejscach zabronionych, a nie jej), kocmołuch, z którym tak bardzo chciałeś się spotkać, leszczu. Ze wszystkimi chciałeś, z każdym chcesz rozmawiać, GGGB nawet podałeś numer telefonu... 6-cyfrowy, odważniaku. :D A skoro jestem na liścia, skoro masz już 40-lat i kilka wyroków na karku, skoro wiesz, a przynajmniej powinieneś - że morda nie szklanka, nie stłucze się, skoro jesteś przekonany o swojej racji - to skończ już klepać w te brudne, wyślizgane, sponsorowane przez katowicki mops klawisze i zacznij się spinać mniej wirtualnie. :)

Gość gość
żałosny jesteś frajerze :D Nie mam żadnych wyroków na karku,a ty znowu masz jakieś urojenia :D Takich frajerów jak ty zjadam na śniadanie, przyjedź do Kato to się szybko przekonasz o czym piszę :) Mam dla ciebie złą wiadomość, srun przecwelona gnido, twoje kolejne konto pójdzie do wora tzn zostanie dzieki mnie zablokowane :D ps. Z reztą już nie pierwsze konto ci zablokuje :D🖐️

Gość Pęd Sosny
gość dziś Nie, k****, ja mam wyroki i ja się nimi chwaliłem. R**********m cię w jakieś 25 sekund i takie są fakty. Pogódź się z tym, albo udowodnij, że jest inaczej. :classic_cool:

Gość Pęd Sosny
"Mam dla ciebie złą wiadomość, srun przecwelona gnido, twoje kolejne konto pójdzie do wora tzn zostanie dzieki mnie zablokowane" Kolejne? Które było pierwsze? Chętnie się na nie zaloguję... bad boyu. :D

Gość winif
Bzdura totalna. Najwięcej członków Mensy mieszka w Warszawie i Krakowie, potem jest Wrocław,Łódź oraz Poznań. Natomiast pod względem wojweództw śląskie jest na 3 miejscu, ale w GOPie rozkłada się to na kilka miast (plus Częstochowa i Bielsko-Biała)

Gość gość
up:D