Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezośna córka koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Moja dobra znajoma ma córkę w wieku 9 lat. Mała według mnie nie zna podstaw higieny i dobrego wychowania. Nie myje rąk po Wc i pcha się z brudnymi butami do salonu. Wtrąca się w rozmowy dorosłych i nie mówi normalnie tylko krzyczy. Strofuje kelnerów w restauracjach i komentuję głośno zachowania ludzi na ulicy. Generalnie wszystkie rozumy pozjadała w każdej dziedzinie. Jednego razu kiedy u nas były i akurat się złożyło że wrocił mój mąż z pracy otworzyła lodówkę i zarządziła co ma sobie przygotować. Ogólnie prycianie po garach i szafkach to norma. Dodam, że dziewczynka ma sporą nadwagę i je jak odkurzacz. Jeśli coś się postawi na stole to wciągnie to nosem bez zastanowienia czy ktoś ma może jeszcze ochotę. Moją piętnastoletnią córkę poucza jak się kurze ściera. Sytacje można wymieniać i wymieniać. W końcu nie wytrzymałam i pogadałam z koleżanką(symaptyczna i nie zachowuje się jak jej córka, ale też jej nie zwraca uwagi za złe zachowanie, bo uważa, że nic złego jej bąbelek nie robi).Pogniewała się straszenie, że niesprawiedliwie oceniłam jej Monisię. Nie wiem czy mam rację i czy dobrze zrobiłam

Gość gość
I nikt mi nic nie powie

Gość gość
Dobrze zrobiłaś

Gość gość
9 latka poucza 15 latke jak ścierać kurze HA HA HA HA HA postaraj sie bardziej trolico