Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzi tak bulwersuje głośne mówienie że nie lubi się dzieci?

Polecane posty

Gość gość

ja nieznosze dzieci,a i tak delikatnie pisze bo dla mnie to bachory,wystrzelałabym to w cholere razem z tymi debilnymi rodzicami. Jestem szczerą osobą i mówię po prostu "nie lubie dzieci" "nie nie wezmę jej na ręce bo ma uwalone łapy i gile w nosie" "prosze zabrać to dziecko od mojego psa" i wielki bulwers no bo jak to tak ? jak ja śmię nie lubić tych małych słodkich robaczków ?! a ostatnio to zbierałam szczekę z trawnika jak powiedziałam tatusiowi że nie wolo pogłaskać pieska a ten mi przy 5 latce puścił wiązankę inwektyw której nie powstydził by sie kryminalista z wyrokiem dożywocia.

Gość gość
bulwersuje to ludzi, bo według nich Twoim "zasranym obowiązkiem" jest płodzić i zaludniać ziemie.

Gość gość
Marsz robić dzieci. Ja nie mam a ktoś musi na mnie zapierniczać.

Gość gość
Ja może nie nie lubię dzieci samych w sobie, ale bardzo wyczerpują mnie psycho-fizycznie. Więc nie przeszkadza mi absolutnie gdy nie ma żadnego dziecka w promieniu 2 km.

Gość gość
bulwersuje to ludzi, bo według nich Twoim "zasranym obowiązkiem" jest płodzić i zaludniać ziemie. xxxxx Nie ma prawa które nakazuje, nie chcesz to nie masz, więc nie chrzań. :)

dlatego , że naturalnym jest , że chcemy przetrwania gatunku do którego kluczem jest płodzenie dzieci, więc z logiki powinno się tą naszą przyszłość lubić :) bez tego przecież nie przetrwamy?

Gość gość
gość dziś ten tekst o zasranym obowiązku słyszę za każdym razem kiedy mówię że dzieci mieć nie będę, więc to nie ja chrzanie :)

Gość gość
Ja nie lubię starszych ludzi. Wolno łażą i często śmierdzą, myślicie, że mogę im mówić w autobusie zeby się odsunęli bo rażą moje poczucie estetyki?

Gość gość
ale to seks działa jak magnes i powoduje przetrwanie gatunku, a nie myśl o ciężkiej robocie i nieprzespanych nocach przy dzieciach.

Gość gość
18:10 racja, gdyby ci co dzieci nie lubią mieli większy popęd, to by dzieci były

Gość gość
bo polaczki sa juz takie tepe ze ich wszystko bulwersuje co nie jest po ich mysli :D

Gość gość
A ja mam wrażenie, że jest odwrotnie. Dziś jest "trendy" mówić o tym, że się dzieci nie lubi, nie zamierza rozmnażać, że bachory są fuj, mamuśki szajbnięte i zamiast posiadać dzieci lepiej jest mieć psa i podróżować. O tym, że ktoś lubi dzieci nie przeczytałam na forum od daaawna, to co powyżej co rusz.

Gość gość
Mowienie ,ze sie nie lubi dzieci jest rowne głupie i niesympatyczne, jak mowienie, ze sie nie lubi ludzi. Wszystkich? owszem, wredni dorosli byli wrednymi dziecmi, co nie znaczy, ze wszyscy tacy są. Mozna nie lubic przebywania z malymi dziecmi, moze byc to dla kogos nudne, mozna nie lubic niektorych ich zachowan ( ktore wynikaja ze zlego wychwania przez doroslych). Kazdy znajomy autorki a takze ona sam , byl dzieckiem, a charakter tak szybko sie nie zmienia - czy to znaczy, nie lubi zadnego?

Gość gość
gość dziś Dodam, że autorka ma ograniczone myślenie i w dodatku przesr.... własne dzieciństwo, skoro nie zdążyła się nauczyć ortografii na poziomie podstawówki :)

Gość gość
Wogole duzo rzeczy bulwersuje. Pewien znany ktos powiedzial nie dawno ze kobiety sa glupsze i od razu sie zbulwersowaly. Czy ow czlowiek nie mogl wyrazic swojej opinii. Opinii ktora prawdopodobnie znajdzie wiecej zwolenikow niz zwolennikow znajdzie zdanie "nie lubie dzieci".

Gość gość
A dlaczego bulwersuje mówienie, że nie lubi się kobiet, Murzynów, gejów, grubasów, lewaków, prawaków, księży, prawiczków, uchodźców, psiarzy, kociarzy itp. itd.? Myślisz że jesteś jakaś lepsza, bo nie lubisz oryginalniejszej grupy osób? Nikogo nie obchodzą Twoje antypatie - zachowaj je dla siebie - to samo odpisałabym osobie, która nie lubi kogoś z wymienionych wyżej grup.

Gość gość
gość dziś Wogole duzo rzeczy bulwersuje. Pewien znany ktos powiedzial nie dawno ze kobiety sa glupsze i od razu sie zbulwersowaly. Czy ow czlowiek nie mogl wyrazic swojej opinii. Opinii ktora prawdopodobnie znajdzie wiecej zwolenikow niz zwolennikow znajdzie zdanie "nie lubie dzieci". xx He he, odezwał się intelektualista , który zdania bez błędu nie potrafi sklecić. Tobie czyjś rozum oceniać? :)

Gość gość
Może i z błędem ale trafnie to opisał.

Gość gość
Moim zdaniem powinien być jakiś podatek od bezdzietnosci albo osoby bez dzieci powinny dostawać niższe emerytury bo nie życzę sobie żeby moje dzieci pracowały na egoistyczne szajbuski z kotem , niech wasz kot na was robi

Gość gość
gość dziś Moze sobie wyrazac takie opinie w swojej kuchni, w obecności swoich zon i kochanek ( ktore zreszta musża byc totalnie głupie, ze sie wiazaly z takim capem), ale nie jako czlonek instytucji -organizacji, ktorej statut powinien znać i akceptować. Szczęsliwie owa instytucja wziela sobie do serca jego słowa , ze głupi maja mniej zarabiac i obcięła mu fundusze :):):)

Gość MatkaSzajbuska
Ja starsznie nie lubie dzieci. Sa obalinione obsmarkane i idiotyczne. Za to mojego 3miesiecznego synka uwielbiam! Jest najladnieszy najzdolniejszy i slodki<3 Nie znam zadnego fajnego dziecka procz swojego...

Gość gość
ilus20 dziś dlatego , że naturalnym jest , że chcemy przetrwania gatunku do którego kluczem jest płodzenie dzieci, więc z logiki powinno się tą naszą przyszłość lubić usmiech.gif bez tego przecież nie przetrwamy? x a co mi głupoty takie bajdurzysz? Ja umre za jakies 20-30 lat i jaka krwa mnie przyszlosc czeka? Kremacja u Skrzydlewskiej? A co sie bedzie dzialo tutaj po mojej śmierci, to jakos specjalnie mnie nie interesuje bo przstane w tym uczestniczyc. Jest to smutne, co piszę, ale prawda jest taka, że za krótko żyjemy, żeby móc sie rzeczywiscie czegoś nauczyć, poznać, doswiadczac.. Jest to może chamskie ale - co mnie bedzie obchodziło, co bedzie mial na obiad kowalski jasiu, jesli ja juz bd lezala w formie popiołu w urnie???

Gość gość
a jak się mówi że się nie lubi murzynów, żydów, polaków, niemców, pedałów i diabli wiedzą jeszcze czego to nikogo "nie bulwersuje"? dlaczego pisanie takich wstrętnych rzeczy o dzieciach, które bądź co bądź są bezbronnymi słodziakami miało by nie bulwersować. zwłaszcza rzeczy tak obrzydliwych jak to: x "ja nieznosze dzieci,a i tak delikatnie pisze bo dla mnie to bachory,wystrzelałabym to w cholere razem z tymi debilnymi rodzicami." x trzeba być patologią żeby takie rzeczy gadać. no to i ludzie się bulwersują.

Gość gość
19:23 Czyż prawda nie jest najwyższym dobrem? Sa parlamenty na świecie gdzie zabronione jest mówienie prawdy o zbrodniach, opozycji itp. Parlament Europejski to kolejna totalitarna instytucja która w swoim regulaminie zabrania mówić prawdy. Poza tym sprawa dotyka samej istoty demokracji. W demokracji posłowie to głos ludu i nikt nie powinien oceniać czy głos ludu jest mądry czy głupi. Skoro ów pan dostał głosy kilku milionow osób tzn ze kilka milionów osob tak twierdzi i mają prawo wyrażać swoją opinie.

Gość gość
tak nadajecie że nie lubicie dzieci,że pierd... bachory a w realu jakoś milczycie

Gość gość
ty z 19:10 wara ci od mojej emerytury bo na nia pracuje sama, co miesiac zus mi zabiera moje pienuadze na poczet emerytury. Nie obchodzi mnie co z nimi robia ale bynajmniej nikt na mnie nie pracuje ani nie bedzie. To ja pracuje na rozmnazajace sie krolice co praca sie nigdy nie zhanbiły. Twoj****chory to twoja sprawa, mam je w d***e a podatek to powinni placic takie jak ty, od głupoty i tępactwa umyslowego

Gość gość
Nie powiedział prawdy tylko obraził celowo grupę osób. Prawda brzmiałaby mniej więcej tak: badanie przeprowadzone w latach.. przez grupę naukowców w składzie: ...., oparte o następujące metody: .... wykazały, że w grupie 1000 kobiet pochodzących z następujących środowisk:.., przecietny wskaźnik inteligencji definiowanej jako.... był niższy o .... punktów procentowych niż w grupie mężczyzn ze środowisk... itp. Wtedy byłaby jakaś podstawa do polemiki, zarzutów, obrony i ustalania kto powiedział prawdę a kto nie. Inaczej to nie jest prawda tylko inwektywa, tak samo jak słowa: Twoja matka jest głupia i ssie pałę.

Gość gość
A ja właśnie generalnie nie przepadam za ludźmi, a za rozwrzeszczanymi małymi ludźmi szczególnie. To kochane dzieci już zaczęły proces rycia mojej bani jak sama byłam bachorkiem, nie dały mi się czuć dobrze ze sobą. Dorośli zresztą to samo. Tak więc kije wszystkim w ryje.

Też nie lubię kurde nie wiem co może byc niby takiego słodkiego w dzieciach które srają w gacie, ślinią się , mamroczą , płaczą i wiele innych . Gdy mówię znajomym czemu ich nie lubię zaczynają mi mówić że sama kiedyś tak robiłam. Dzieci są ,,słodkie'' do czasu aż ta ich niewinność zamienia się w demoniczne piekło. Niby takie słodkie i niewinne. Jak małe dziecko się śmieje to jest słodkie ale jak już ma 7+ lat to tak słodko już to nie brzmi

Gość gość
I tu właśnie mamy dowód ze "kobiety " a raczej wariatki nienawidzacy dzieci sa chore psychicznie i zajadle w życiu nie widziałam tak podłych ludzi serio , same psycholki ale nie martwcie się zdechniecie Same ze swoją chorobą umysłową bo faceci takich nie chcą a dzieci przecież nie będziecie mialy , normalne polki z wartościami znajdą sobie męża a na wasze miejsce frustratek nienawidzacych dzieci przyjdą kobiety ze wschodu a wam zostanie wibrator i kot czyli to na co zasluzylyscie wykolejone psycholki