Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym wrazliwego mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie tez mi sie tak wydaje ze wrazliwy to nie ciapa tylko wlasnie na tyle pewny siebie ze nie wstydzi sie byc opiekunczym i uczuciowym. Byc moze dlatego ludzie z wrazliwych kpia bo myla ich z ciapami

Gość XXXV
@ dziś Rrright.

Gość gość
Żebyś wiedział/a że mam ciapciaka i już mam go serdecznie dość;-)

Gość gość
To ciapciaki nie sa fajni ale nie mylcie ich z wrazliwcami :-)

Gość gość
Eee no czemu...wrażliwy to on jest ciągle słodzi uczucia wyznaje imieniem moim wogóle sie nie posługuje tylko różne słodziarskie cudactwa wymyśla:-D tylko że nawet kota można zagłaskac

Gość gość
Przeczytaj sobie wyzej co napisalam o wrazliwych. Jakie maja cechy.

Gość gość
Nie pouczaj;-) całego jego charakteru ci tu nie wypisałam specjalisto od wrażliwych

Gość gość
Nie pouczam ale jeszcze ani jednej jego cechy potwierdzajacej jego wrazliwosc :-)

Gość gość
Ani jednej hehe:-D bardzo bardzo często wyznaje miłość i nie tylko w dwóch słowach "kocham cie" zwraca sie do mnie w czuły sposób interesuje go jak sie czuje co robie gdzie jestem z kim jestem pomaga mi w trudnych chwilach w problemach potrafi doradzić organizuje mile wieczory potrafił o mnie zawalczyć gdy był kryzys pomógł mi gdy miałam problem ze stalkerem nie bal sie że jemu to może zaszkodzić chcesz więcej??

Gość gość
albo wrażliwy albo mężczyzna wrażliwy mężczyna to oksymoron

Gość gość
A czemu on ci nie pasuje? Wolisz chamskiego samca alfa?

Gość gość
No i widzicie. Napisal juz ktos ze wrazliwy mezczyzna to oksymoron. Dla mnie to ideal

Gość gość
23.36 mamy swoje problemy z którymi nie dajemy rady i już.

dziewczyny, zaraz wam coś wyjaśnię. facet, który mówi o sobie "wrażliwy", jest najczęściej wrażliwy ...na swoim punkcie :P taka płaczliwa p**dusia, jak na przykład niektóre mameje męskie wyżywające swoje frustracje na kobietach z kafe :P X natomiast wam chodzi o mężczyznę wrażliwego na wasze potrzeby i to jest już jak najbardziej męskie, bo mężczyzna jako osobnik silniejszy jest biologicznie ukierunkowany na opiekę nad słabszą, drobniejszą samicą i jej potomstwem. dlatego też siła i męskość służy właśnie obronie i opiece nad partnerką, a jeszcze wcześniej temu, by jej zaimponować :) żeby zechciała się z delikwentem rozmnożyć, to on musi jednocześnie posiadać cechy silnego samca i troskliwego ojca. jeśli nie posiada, to odpada z gry i żadna nie chce z nim sypiać :P

Gość gość
ja lubie wrazliwych

Gość gość
Wrażliwi kończą marnie(opuszczeni, bez wielkiej kariery), niestety im dłużej żyje tym widzę, że trzeba to zabić w sobie.

Gość Mchy i Porosty
Na posiadanie wrażliwego mężczyzny kobiety powinny zdawać egzamin i posiadać uprawinienia po uprzednim przejści testów psychologicznych. Znam naprawdę wrażliwego mężczyznę, związał się z nieodpowiednią kobietą, która go zostawiła bez powodu, zabrała roczne dziecko, na które czekał i kocha. Nie związał się z nikim, serce się kraje, jak widzę jak ten człowiek się męczy. Jest po 30-tce. Niedawno poszedł do przychodni, a lekarz wezwał karetkę - stan przedzawałowy. Jest to człowiek niezwykle empatyczny, dobry, kulturalny, szanujący rodziców, jak widać nie dało mu to szczęścia.

Gość gość szariikkk
a ja to sie sam zabijam z milosci...

Gość gość
Widzisz napisałaś jakiego chcesz mężczyzny, wszyscy tu jestesmy anonimowi, Powiem Ci ze mam 27 lat wrażliwy jestem, ale przez to nie mam dziewczyny bo ciągle szukam, dziewczyny które poznałem bardzo mnie lubią, ale ja nic nie robię by cos więcej było, gdy wybieram ta która mi sie podoba jestem tylko dla Niej , Ona ma mnie gdzieś, wiec znaleźć dziewczynę mi łatwo nie jest ostatnio mialem Taką Panią co rok czekalem na Nią dzień przed rocznica uslyszalem " raczej nic z tego nie będzie" i bądźmy tu mądrzy daje serce otrzymuje kopa, a Ty albo jesteś wyjątkowa jak dla mnie albo nie wiem. Pozdrawiam