Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam sex analny

Polecane posty

Gość gość

Mam problem i wstyd mi bardzo .. Wczoraj miałam sex amalny ze swoim partnerem ,było to pierwszy raz. Nie chciałam tego ale kocham go i dlatego zgodziłam się. Bolało mnie bardzo bo mój facet ma bardzo grubego penisa i włożył go aż po same jądra.. Szybko doszedł we mnie. Polozylismy się spac przytuleni i wtedy popuscilam .. Po prostu się zesrałam.. Moj chlipak z obrzydzeniem wyskoczył z łóżka i poszedł do siebie.. Nie odzywa się do mnie a mi jest wstyd bardzo ... Nie wiem co mam myśleć o tym

Dalas sie wykorzystac i wyrvchac a twoj chlopak cie nie kocha traktuje cie jak narzedzie do zaspokajania swych potrzeb

Gość gość
Mówił że mnie kocha i ze to będzie dla niego dowód miłości,sex analny. A teraz się nie odzywa , nie wiem co mam zrobić:((

Dowod milosci hahah... on Ci wlasnie pokazuje swoj dowod milosci. Tak naprawde to on jest sprawca twojego popuszczenia, nastepnym razem niech nie rvcha albo njech idzie na kvrwe z roksy, one nie sraja.

Gość gość
Jesteś głupia c**a że dałaś mu d**y

Gość gość
Czy ktoś miał taki sam problem ? Nie wiem czy powinnam zadzwonić do niego

Gość gość
g***o ukochanej mi pasuje

Gość gość
nie mialam takiego problemu bo po analu zawsze ide na kibelek i siedze pare minut zeby pozbyc sie spermy

Gość gość
bo drogie dziecko, przed analem to się robi lewatywę. Kilka razy. I po ok. godzinie jeszcze raz. To nie jest seks, który się uprawia spontanicznie, zwłaszcza z obdarzonym partnerem

Gość gość
Ale nie wiem jak robić lewatywe .. Mało jadłam i wszystko było ok dopóki on nie zalał mnie sperma tam .. Ale czuje się okropnie teraz , on brzydzil się mnie , ale ja go kocham

Gość gość
ja nie robie lewatywy ale proponuje taki sex tylko wtedy kiedy w ciagu dnia porzadnie sie wypróżniłam

Gość gość
uprawiaj dalej to w przyszłości nie będziesz trzymać kupy gratuluje głupoty i natychmiast zerwij z tym zbokiem

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.