Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowy człowiek

Czy ta dziewczyna jest lesbijką?

Polecane posty

Gość problemowy człowiek

Witam Was bardzo serdecznie. Liczę na waszą pomoc. U mnie w szkole jest nowa dziewczyna. Chodzimy do równoleglej klasy. Kiedy pierwszy raz była u nas w szkole mieliśmy wtedy wf. Byłam z nią w parze bo robiliśmy jakieś ćwiczenia. W pewnym momencie ona zapytał sie mnie czy mam chłopaka. Odpowiedziałam jej że nie i zadałam jej to samo pytanie, jednak ona tylko pokręciła głową i odwróciła głowę w drugą stronę. Kiedy kilka tygodni później z nią gadałam znowu zapytała sie mnie to samo. W szkole na korytarzach a początku mnie unikała. Kiedy mówiłam jej "cześć" odwracała głowę w drugą stronę i udawała,że mnie nie słyszy. Kiedy nią gadałam , znów się mnie pytała czy mam chłopaka. Patrzyła mi się głęboko w oczy, a jak zobaczyła ,że się speszyłam i odwróciłam głowę, to szybko zaczęła udawać, że coś tam robi. W szkole jak szłam korytarzem powiedziała mi cześć i cały czas sie na mnr patrzyla. Byłam odwrócona plecami i cały czas czułam jej wzrok na sobie. I się nie myliłam. Na wf też się na mnie prawie cały czas patrzył a jak tylko na ną zerknęłam, to szybko odwracała głowę w drugą stronę, albo patrzyła w telefon. Zawsze gdy widzę ją w szkole uśmiecha się do mnie nawet jeśli jesteśmy kilka metrów od siebie. Na początku gdy przyszła do mojej szkoły, gnębili ją w klasie i ja jej wtedy pomogłam. Zgłosiłam całą sprawę do nauczycieli i to pomogło. Nie wiem czy ona zachowuje się tak dlatego,że jej pomogłam, czy dlatego że, ona coś do mnie w jakimś sensie czuje. Nie chce żeby tak było,bo kolegujemy się, ale ja nigdy sie jej nie zapytam jakiej jest orientacji bo, za bardzo się wstydzę i boje sie jej odowiedzi. Proszę pomóżcie mi jakoś. Nie wiem co mam zrobić. Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Gość problemowyczłowiek
No

Gość problemowy człowiek
Źle trafiłeś :DDDD

luz można poeksperymentować czemu nie. gładzę się po brzuszku, wiesz żółtki nie surfują!