Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie negatywne lub zabawne cechy występująu ludzi tu pracujacych?pracował ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Temat nie ma na celu obrażać. Jest to alternatywa dla obrażania tych osób na kafe. Oprócz cech pozytywnych czy zauwazylyscie jakieś minusy w zachowaniu takich osób? Pracuje teraz w takim miejscu i nie mogę się tu mentalnie odnaleźć :( Myślę o zmianie. Jestem osobą wrażliwa i mi osobiście przeszkadza: 1) wszechobecna rywalizacja 2) porażająca ilość shi//tu jakim nas tu karmią, haselka "ciągle bądź lepsza wersją siebie", "wygrywaj z innymi" etc. 3) maniera tych paniuś ..

Gość gość
Jak dodajesz temat? Bo mój nie wyskakuje a chciałabym żeby wyskoczył

Gość gość
Mowa o korporacji zajmującej sie consultingiem

Gość gość
ja pracuje w sądzie za psie pieniądze. po 7 latach pracy dla idei rezygnuję. A co najlepsze panny po 23-25lat które tu przychodzą (na ogół wcześniej pracowały w sklepach typu neonet itd lub w plusach czy Orange-ach) to sikaja po nogach, biegają i donoszą żeby tylko tutaj zostać... po co robic z siebie s****wo? żadne pieniądze nie są tego warte ale te 2000zl netto to już w ogóle....

Gość gość
W bankowości jest super. :D

Gość gość
Heh - tez pracuję w konsultingu. Takie korpo to wieczny wyścig z czasem, wszystko do zrobienia na wczoraj i oczywiście dorabianie wartości, gdy tak naprawdę chodzi tylko o kasę. Zadziwia mnie, jak wiele osób kupuje te teksty :) Lubię ludzi z mojej pracy - u większości pod skorupka tego korpo s**tu występują ludzkie odruchy:)

Gość gość
Ja mam super prace, jestem nauczycielka w przedszkolu. Rozumiem ze autorka chcia troche ponarzekac...wiec cos tam moge znalezc.mam rodzicow ktorzy odzywaja sie do mnie jak do .... psa, chociaz ja nawet do psa jestem mila wiec nie wiem do czego to porownac :-) ...po prostu brak kultury. Wydaje mi sie ze w kazdej pracy znajdzie sie cos lub ktos kto nsm psuje krew. Najepiej skupic sie na pozytywach I na pracy.

Gość gość
pisz o co ci chodzi autorko a nie owijasz w bawelne ja jestem osoba pracujaca na wlasnej dzialanosci , nigdy nie bylam bezrobotna , nikt mnie nie pogania haselkami , nie jestem tez zmanierowana paniusia a co do rywalizacji to raczej nazwalabym to konkurencja na rynku ale to przeciez jest normalne wiec o co ci chodzi ? co masz do ludzi pracujacych ?