Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

nastolatka do oceny fota

Polecane posty

Gość gość
Jak ja bylam nastka tez tak wygladalam

Gość gość
w*********j cynik ty skretyniały cwelu!!!!

Gość gość
9:45 a teraz mam celulit na doopie i rozepchaną od stosunków i bachorów pisde

Gość gość
za jakąś robotę się lepiej weź frajerze, zamiast zakładać durne tematy!

Gość gość
Nie wyczyn miec taka sylwetke majac 17 czy 18 lat. Daj tutaj zdjecie jakiejs 30 po dwoch porodach..ktora tak wyglada to przyklasne powiem brawo i zazdroszcze.

Wczoraj jaka widzialem nastolatke xD. Ide se na pasy patrze w prawo a obok na pasach kawalek dalej idzie ze mna jakas nastka. No i ja ide z lewej strony ulicy a ona z prawej. I idzie szybciej a ja nagle zauwazam jej wielki zad i nie dowierzalem. Chcialem zagadac ale nic nie moglem zrobic xD. Szla do baru do ktorego mialem isc ale zamiast tego poszedlem sie przejsc.

Gość gość
Można się zabezpieczyć przed gwałtem lekarzy na pacjentkach , wystarczy mieć zawsze podczas każdego badania i zabiegu partnera lub kogoś bliskiego bo do takiej obecności mamy Prawo nawet w szpitalu gdy mamy badanie krocza zawsze decyduje nie zacofany pacjent! A nie lekarz. Lekarz wypraszający osobę bliską z nadan czy zabiegu jest zboczencem !!! Unikamy molestowań czy gwałtu jakie mają miejsce ostatnio nawet nagłośnione Urolog !! Onkolog! !!!Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek !!!!