Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćherttef

Jestem taki beznadziejny, posłuchajcie

Polecane posty

Gość gośćherttef

Miałem jechać z rodzicami na mszę za dziadka w rocznicę śmierci. Ale nie jadę bo boję się ludzi, rodziny i tych wszystkich ciotek i kuzynów. Mam 29 lat i jestem jak widać przegrańcem życiowym......gorzej już chyba nie może być.

Gość gość
Idź do psychologa

Gość gośćherttef
chodze do psychiatry, ale to nic nie daję, Jestem taki żałosny, chciałbym zapaść się pod ziemię:(

Gość gość
Sporo osób tak ma, że się odcina od świata zewnętrznego ze strachu przed ludźmi, ich pytaniami, ocenami itd. I patrząc na to co się dzieję, będzie takich osób coraz więcej, to wynik "naszych czasów", postępu cywilizacji, która po drodze niszczy słabsze jednostki itd itd. Uwierz, że może być jeszcze gorzej.

Gość gość
Up

Gość gośćherttef
Założyłem ten temat rano i poszedlem spać, obudziłem się o 16, mam depresję na to wszystko :(

Gość gość
Słuchaj skoro chodzisz do psychiatry poproś żeby przepisać Ci jakiś lek działający doraźnie. Bierzesz taką tabletkę i pogodzenie jesteś wyluzowany, pewny siebie. No taką stresujące okazję w sam raz. Tylko nie można na z tym przesadzać bo uzależnia. Ale to już lekarz Ci wytłumaczy. Głowa do góry.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że musisz iść na terapię, bo leki to tylko chwilowe rozwiązanie

Gość gość
jesteś normalny ,komu by chciało opowiadac ze kiepsko np. z kasą? jeszcze możesz dużo zmienić w sumie wszystko możesz

Gość gość
Tu chyba połowa ma depresje.