Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którego byście wybrały 30 latki.

Polecane posty

Gość gość

Poznałam ostatnio dwóch facetów 28 i 32 lata. Obaj sa zainteresowani i nie wiem którego wybrać. 1. To informatyk. Ładny ale w taki chłopiecy sposób. Delikatny, zawsze jeansy i jakaś koszula, kulturalny, nie przeklina. Bardzo romantyczny, dużo rozmawiamy. Troche taki intelektualista. Spotkania z nim sa troche nudne ale wiem że zrobilby dla mnie wszystko. Mam wrażenie że poza światem wlasnej firmy za bardzo by sobie nie poradził. Wynajmuje sam kawalerkę, powodzi mu sie nieźle ale bez szaleństw. 2. Przedsiębiorca tak go nazwijmy. Bogaty z domu i jak sam mówi pomnaza to co dostał od rodziców plus jakieś własne biznesy. Ze studiów zrezygnowal po pierwszym roku. Kulturalny ale potrafi krzyknąć jak trzeba, potrafi rozmawiać o polityce gospodarce itp, generalnie wie co się dzieje na świecie. Rozrywkowy ale z umiarem. Tzn wie kiedy można a kiedy nie. Nigdy nie ustala ze mna co bedziemy robić poprostu zaprasza mnie gdzieś i ma cały plan. Dosyć taki dominujący, potrafi być miły jak robię to co on chcę w przeciwnym razie zaczyna być chlodny. Spotkania z nim są mniej romantyczne ale ciekawsze ale nie mam tego poczucia ze zrobi dla mnie wszystko. Z drugiej strony wiem że poradził by sobie w każdej sytuacji, kiedys nawet pracował fizycznie jak byla potrzeba. Ma fajniejsze mieszkanie ale jeszcze nie wiem czy jego czy wynajmowane. Ktorego byscie wybrały.

Gość gość
2

Gość gość
3. murzyn 20cm sprzęt.

Gość gość
wybierz 37 letniego managera z kafeterii

Gość gość
2.