Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baczność na lewo patrz

Jak cudownie mieć Żonę :) Jaki piękny widok miałem z rana :)

Polecane posty

Wyobraźcie sobie piękną zgrabną kobietę wychodzącą z sypialni w samej tylko koszuli. Materiał cudownie obciska krągłe piersi uwypuklając sutki. Poniżej pod krawędzią koszuli widać ciipkę z zaczynającymi odrastać włoskami łonowymi. Jeeeeju!... :) Niedziela, ja wypoczęty, wyspany, pełen energii, pała od razu mi stanęła na baczność :D

Gość gość
Nie kłam, dawno ci nie staje.

Gość gość
rano zawsze stoi jak lanie ciśnie

Gość gość
Potwierdzam, moja ma też boskie cycki a cipka mega. Żyć nie umierać.

Gość gość
zdradzę ci sekret: dla takich widoków wcale nie trzeba mieć "żony" z żoną jest więcej kłopotu niż to warte. a i taki widok się nudzi, a kłopot zostaje

Gość gość
Tych widoków przerobiłem na pęczki zanim poznałem żonę. Jest najlepsza nie tylko w te klocki.

Gość gość
Chyba jeszcze nadal marzysz. Gdybyś to miał i to posalbys o tym. Jesteś zalosny

@ gość dziś zdradzę ci sekret: dla takich widoków wcale nie trzeba mieć "żony" z żoną jest więcej kłopotu niż to warte. a i taki widok się nudzi, a kłopot zostaje x To ja ci zdradzę sekret. Do takich widoków trzeba mieć ja najbardziej żonę. Najlepiej jeśli dotrwała do ślubu jako dziewica. My pobraliśmy się t dopiero co, tuż przed wielkim postem. Ceny o prawie 1/3 niższe niż w pełni sezonu, a za niektóre usługi jeszcze taniej. Żona jest tak napalona na mnie, że nie chce nawet gry wstępnej tak Jej śpieszno nadziać wyposzczoną mokrzuteńką ciipkę na twardego kuutasa :D Sorry kolego ale takie atrakcje są możliwe tylko ze świeżo poślubioną dziewicą, która nie lęka się podświadomie, że co to będzie jak wpadnie, czy zostawi mnie czy ożeni się i zostanie ojcem i mężem.

Gość gość
Ta Ty chyba tym twardym k*****m piszesz te posty...Śmierdzi prowokacja na kilometr:D

Gość gość
Te proboszcz, marne masz pojęcie o tym co kobiety potrafią.