Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma za 500 plus kupiła sobie nowe ciuchy i poszła dziś do McDonalda

Polecane posty

Gość gość

z dziecmi, byla tez z facetem w kinie , nakupowała sobie tez pełno kosmetyków perfum w*****a mnie to, nalezy zlikwidowac jak najszybciej to 500, to szkodlowy program, rzad nas okrada a potem rozdaje takim debilom i gó/wniakom

Gość gość
Zazdrościsz? Widocznie nigdy nie mogła sobie na takie "luksusy" pozwolić. Raz wydała na kosmetyki a za miesiąc kasa znowu będzie. Dzieciom też może coś kupi. A jeżeli zobaczysz że dzieciom dzieje się krzywda, chodzą brudne i głodne to wtedy dopiero na nią donieś. Widocznie wcześniej nie było ją stać na kosmetyki dla siebie, bo potrzeby dzieci były ważniejsze. Sama spróbuj urodzić i wychować to się przekonasz jak to jest gdy ledwie starcza od pierwszego do pierwszego.:o

Gość gość
ci którzy siè dokladaja do tego złodziejskiego programu tez moze nie moga sobie pozwolic na takie "luksusy" a jeszcze musza sie dokladac do cudzych

Gość gość
czesc staruszko :D

Gość gość
ci którzy siè dokladaja do tego złodziejskiego programu tez moze nie moga sobie pozwolic na takie "luksusy" a jeszcze musza sie dokladac do cudzych x dokładnie, wspieranie dziadowstwa, dzieciorobów i patologii nie masz kasy ? nie rób sobie dzieci ! no chyba ze jestes tak tępa i myślisz pissssdą

Gość gość
Och jak boli, że rodziny mają lepiej. Program 500+ kosztuje rocznie 23 miliardy złotych. TYLKO W STYCZNIU tego roku wpływy do budżetu z tytułu uszczelnionego podatku VAT wyniosły 22 miliardy złotych. Drogi rządzie, tak trzymać, i do przodu!

Gość gość
Dla mnie to też jest śmieszne. 500 nie powinno być dla każdego i tyle. Odseparowac patologie i dawać normalnym i tyle. Znam dziewuche 22 letnią która już zdazyla 2 zrobic i planuje kolejne ze wzgledu na program tylko tepa peezda nie domyśla się ze kiedyś się skończy i skończą na ulicy :O ogólnie już ma 6 bachorow

Gość gość
11:43 Czy Wy nie rozumiecie idei tego programu? Jego celem jest właśnie to, żeby w Polsce rodziło się więcej dzieci, które jest szansa że w przyszłości będą pracować na emerytury tych starszych. A Wy piszecie jak potłuczeni. "Nie masz kasy, nie rób sobie dzieci." To żeś palnęła. Zabłysłaś wiedzą!! (śmiech)

Gość gość
A ja sobie kupiłam używane auto z Niemiec a w następnym miesiącu wydam tą kase na młodego kochanka a wam żal niech d**y ściska

Gość gośćhahahejzeha
Zawistne Polaczki znowu nie mogą przeżyć że rodzinom poprawił sie byt..w innych panstwach unijnych taka pomoc i wsparcie to oczywista niepodważalna sprawa tylko u nas zawistne dziadostwo chce obrzydzić ten program i ukazać go jako wspieranie patologii i rozdawnictwo

Gość gość
Jak ja uwielbiam,gdy ludzie zagladaja innym ludziom do portfela i wyliczaja kazda wydana zlotowke.Nie wiem czy to cecha wrodzona,ale niektorzy to maja tendencje do analizowania calego zycia znajomych czy sasiadow,co maja w domu,jak sie ubieraja i na co wydaja pieniadze.

Gość gość
tylko,ze za granicą wiekszosc ludzi jest na poziomie takim jak tutaj wyzsze sfery a taka patologia to jest bezdomna i nie zeruje na panstwie a tutaj co

Gość gość
Moja znajoma za 500 plus kupiła sobie nowe ciuchy i poszła dziś do McDonalda x Haha zazdroscisz debilko? :D ze ciebie nie stac smierdzaca polczyno? Po to jest ten program aby ludzie nakrecali popyt i gospodarka funkcjonowała. Twoi smierdziele z PO chcieli zagłodzic polskie dzieci.

Gość gość
A co to za luksus ten McDonald w dzisiejszych czasach? Tyle że dla dzieci rozrywka więc dzieci na tym korzystają, bo miło spędzą czas. Więcej kosztuje obiad w byle jakiej restauracji, nie mówiąc o tych restauracjach z górnej półki, gdziie naprawdę trzeba się wybulić, żeby się najeść.

Gość gość
Tylko ze te dzieci z 500+ nie będą potem robić na te emerytury tylko wezmą przykład z mamusi i będą mnożyć kolejne pokolenie bezmózgiej patologii. Dzięki takim programom rząd sprawia że mnożą się głupi ludzie, dzięki czemu później łatwiej będzie im ich kontrolować.

Gość gość
Tylko ze te dzieci z 500+ nie będą potem robić na te emerytury tylko wezmą przykład z mamusi i będą mnożyć kolejne pokolenie bezmózgiej patologii. Dzięki takim programom rząd sprawia że mnożą się głupi ludzie, dzięki czemu później łatwiej będzie im ich kontrolować. x Szkoda ze ciebie matka wys/rała przy porodzie zamiast łęb ukrecic. byłoby jednej patologii mniej. Biedactwo!:D

Gość gość
Znam babę która za 500plus zrobiła prawo jazdy spłaca długi a dzieci dalej chodzą jak obdartusy a Pani z mopru nie widzi nic jak przychodzi na spotkanie do tej babki.

Gość gość
ale was ściska :) hahaha

Gość gość
Zazdrość boli ;-) zawiść ściska ... wrzodów dostaniecie od tego.

Gość gość
Skąd wiesz, że to właśnie za te 500 plus się bawiła w kinie i perfumy kupiła ... zaglądałaś jej do portfela czy na konto ?Bo może za swoje się bawiła, a na dzieci odkłada albo na edukację wydała. Jej sprawa, jej cyrk i jej małpy, a Ty pilnuj siebie i może zainwestuj w jakąś terapię bo widać psychicznie zazdrość cię powala.

Gość gość
Znam babę która za 500plus zrobiła prawo jazdy spłaca długi a dzieci dalej chodzą jak obdartusy a Pani z mopru nie widzi nic jak przychodzi na spotkanie do tej babki. X Ohohohoh nastepna wscibska smierdzaca polczyna :D Zryj kał ci/po z zazdrosci :D

Gość gość
A ja znam baby, które dobrze zarabiają, ich mężowie również, a biorą 500+ na dzieci. To tez patologia i dziecioroby ? ;-)

Gość gość
Te osoby które twierdzą że to z zazdrości to pewnie same korzystają z 500+ i mnożą się jak patola żeby móc wydać tą kasę na siebie. Inaczej nie leciałoby tyle epitetów w stronę osób które są przeciwko 500+. Tylko pamiętajcie że dzieci dorosną, a wy przejdziecie menopauzę i w końcu kasy mieć nie będziecie przegrańce.

Gość gość
patole zerują na tych co uczciwie pracują. Cieszcie sie poki możecie, nieroby i lenie, uczciwi ludzie niedlugo wyjadą z tego grajdoła i ciekawe kto was bedzie sponsorowal. We wlasnym brudzie sie utopicie

Gość gość
ci co pisza o zawisci to widocznie sami sa z tej patologii, szkoda odpisywac

Gość gość
Łatwo przyszło, łatwo poszło.

Gość gość
Ale zazdrość :-)

Gość gość
Znajoma specjalnie złapała faceta na dziecko po to aby mieć 500+. Potem się okazało że się nie kwalifikuje do uzyskania 500+ i się wkurzyła twierdząc że to niesprawiedliwe :D :D :D :D :D.

Gość Damaris18
Moja znajoma kupiła różową parasolkę i buty z cholewkami za kolano:( Ponoć to inwestycja, teraz mąż będzie chętniej przychodził do niej. A dla męża beret z antenką w serduszka.

Gość gość
Hahaha :D McDonald szczyt luksusu. Perfum ile kupiła? Jeden flakoniki? A jeszcze kino, ciuchy...padłam. :D