Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek spacerowy ze zmiennym kierunkiem jazdy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny szukam spacerowki ale zeby to nie byl to wozek z typu 2w1 . Zalezy mi zeby byla montowana przodem i tylem do kuerunku jazdy kub z przekladana raczka. Macie jakies propozycje?

Gość gość
graco evo, cybex iris , quinny zapp ale ten ostatni to straszny szajs .

Gość gość
bugaboo ma zmienną roczkę i siedzisko, joolz ma zmienne siedzisko

Gość gość
Mamas&Papas Sola i Armadillo flip, Bugaboo, Xlander X-cite, Graco Evo, Quinny Zapp, Buzz i Modd, Greentom Reversible i wiele innych

Gość gość
Dziekuje :)

Gość gość
My cały czas używamy spacerówki Anexa Sporta. Jest naprawdę spora a wózek jest lekki, składa się razem ze spacerówką i posiada bardzo dobrą ,regulowaną amortyzację. Polecam, bo nadaje się w każdy teren

Gość gość
Też zdecydowaliśmy się na Anexa ,ponieważ ma bardzo dużą spacerówkę, którą można przepinać przód-tył jak mało który wózek, a przy tym dobry jakościowo i leciutki.

Gość gość
Moja córeczka ma półtora roczku i cały czas jeździ w spacerówce z wózka wielofunkcyjnego Anex Sport. Duża i obracana w dwie strony spacerówka, która składa się razem ze stelażem. Polecam

Gość gość
Polecam Anexa Crossa . Posiada jedno z większych i wygodniejszych siedzisk oczywiście montowanych w dwóch kierunkach.

Gość gość
Zdecydowanie polecam Anexa, najwygodniejsze i największe siedzisko z bardzo fajnym wyprofilowaniem. W dodatku składa się razem ze stelażem.

Gość gość
U mnie też spacerówka z Anexa sprawdza się super. Wygodna i duża. Jako spory atut uważam to, że stelaż składa się razem z siedziskiem, ułatwia to bardzo pakowanie do auta.

Gość gość
Posiadam Anexa Sporta, gondolka sprawdzała się super przez prawie siedem miesięcy a spacerówka to rewelacja. Miejsca ma naprawdę dużo nie wspominając o bardzo fajnej pozycji dla dziecka. Polecam serdecznie bo wózek sprawdza się nam w 100 procentach

Gość gość
Zdecydowanie obejrzyj sobie spacerówkę Anexa Sporta. Siedzisko wygodne, duże i dodatkowo składa się ze stelażem co ułatwia pakowanie.

Jakas reklama anexa jakiegos;/ Ja kupie sacerowke ktora wazy tylko 6.2 kg Ale tam chyba nie rzeklada sie siedziska.

Gość gość
a wiecie że mi wystarczyła spacerówka od amelisa tego 2w1? wcale nie kupowałam żadnej dodatkowe bo po co? skoro tamta była solidna, podjechała mi pod każdy krawężnik, łatwo się składała i chyba o to chodzi prawda?

Gość gość
U nas podobnie, używamy spacerówki od Anexa Sporta 2w1. Jedyna , która sprawdza się poza miastem na mega dziurach. Lekkie spacerówki nie dają rady

Gość gość
Żenująca reklama Anexa ... autorka napisała: gość 2017.03.19 Hej dziewczyny szukam spacerowki ale zeby to nie byl to wozek z typu 2w1 . a geniusze reklamy i czytania ze zrozumieniem wciskają swoje ...

Gość gość
Każdy czołg ma tę opcję