Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

Witam :) mam pewien problem moj narzeczony ma 15 letnia corke z poprzedniego małżeństwa na poczatku zwiazku nie mial z nia kontaktu. Odkad sie z nia pogodził traktuje mnie jak powietrze gdy ona jest. Specjalnie prowokuje kłótnie nie dzwoni nie odzywa sie ma mnie po prostu w d***e. Kiedy ja dzwonie mowi ze nie moze gadac bo siedzi z nia. Nie mam nic do tej dziewczynki bo to nie jej wina ze jej ojciec tak sie zachowuje. Oczywiscie rozumiem, ze jak jest u niego chce spędzić z nia jak najwiecej czasu, ale też bez przesady zadzwonić chyba może. Ogolnie gdy ona jest zachowuje sie nie wobec mnie chamsko jakby chcial mnie przy niej ośmieszyć. Specjalnie wali jakies teksty żeby mnie wkurzyć. Co byscie zrobili na moim miejscu? Rozmowy nie pomagaja kiedys jak nie odzywał sie przez kilka dni to mi powiedzial, ze ona jest wazniejsza ze jak bede miala dziecko to to zrozumie. Boli to strasznie....

Gość gość
prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo

Gość gość
PROWO :D

Gość gość
Provo!

Gość gość
Czemu niby prowo? Mowie tak jak jest... Same jestescie prowo/ Autorka

Gość raibosh
Może zmień narzeczonego na wersję bez córki ? x Po ślubie na pewno się zmieni - na gorsze.

Gość gość
Hehe jestem ciekawa po czym stwierdziliscie, ze to prowo :D Mialam taki sam problem co autorka z czasem przestalo mi to przeszkadzac, ale jak pojawiło sie dziecko nasze wzięłam rozwód. Nasza córka byla zawsze na ostatnim miejscu. Nic nie miałam do synka byłego bo tak jak Ty napisalas to nie byla jego wina. Teraz wyszlo ja to ze z mlodym mam lepszy kontakt bo odwiedza siostre, a byly poznal nowa kobiete i wielce jest zakochany;)

Gość gość
@raibosh jakby to bylo takie łatwe. wiesz czasem serca jest głupie :( /Autorka

Gość gość
Głupi k***s!! i tyle. Ja bym się do takiego nie odezwała za huja pana,i gdyby on nie przeprosił i nie zmienił swojego postępowania to z pewnością nie byłby już moim narzeczonym.

Gość gość
@gość to tez jestem ciekawa czemu niby prowo :) chyba malo osob sie spotkalo z sytuacja ze ktos miał dziecko z poprzedniego malzenstwa. Bardzo kocham narzeczonego, ale nie wiem czy tak dalej nie pojdzie rozstaniemy sie. Niby mloda jest raz w MSC na kilka dni, ale wtedy nie mam faceta :( lubię ta mloda ale nooo... Szczerze to nie wiem czy ona troche nam w związku nie miesza niewiadomo co mu gada jak mnie nie ma/Autorka

Gość gość
Nom ja teraz sie nie odezwę. Dzwonilam do niego dzisiaj to mial waty o to ze dzwonie i sie pytam co u niego, ze niby ciagle to robie. Zapewne jak mloda pojedzie to zadzwoni chuj j****y... Wkurzona jestem na niego bardzo. Za kazdym razem tak jest ile można wytrzymac takiego czegos. On tlumaczy sie tylko tym ze mloda jest dla niego najważniejsza.

Gość gość
Hahaha jesli mowi, ze jest najwazniejsza to powiedz w takim razie mu, ze niech ja ***** i niech ona mu sprząta gotuje i dzieci rodzi. Ciekawe co odpowie. Jak jest normalny zacznie sie starac, a jak nie jebnie Focha i tyle po nim będzie. Ale nie bedziesz miala czego zalowac

Gość gość
Miej kobieto swoją godność,albo w prawo albo w lewo. To d**ek a nie facet.

Gość gość
Rucha ją

Gość gość
Jak zaczęłaś wchodzic w to wiedzialas ze ma dziecko wiec teraz nie rycz. To normalne, ze dziecko jest dla niego najwazniejsze.