Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu dziewczyny które starały się o dziecko ale nie miały ślubu?

Polecane posty

Gość gość

I nie były nawet po zaręczynach? Czy uważacie że nie powinniśmy zmieniac kolejności , czyli powinny być najpierw zaręczyny a potem dziecko? To mój partner wspomniał że w sumie już dziś chciałby mieć dziecko i moglibyśmy o tym pomyśleć.

Gość gość
Ja. Ale rodzice naciskali i w czwartym miesiącu ciąży wzięliśmy cywilny dla świętego spokoju i tak do dzisiaj jesteśmy razem,papierek raczej nie był i nie jest nam do niczego potrzebny.

Gość gość
Czyli tez podjeliscie decyzję o dziecku przed planami dotyczącymi slubu?Ja w przeciwieństwie do waszej postawy, nie mam oporów przed ślubem i nie uważam że to jakieś zło którego trzeba się wystrzegać. Mój facet natomiast o slubie nie wspomina ale zaczął wspominać o dziecku.

Gość gość
A co ma jedno do drugiego? Bez ślubu da sie zajsc w ciąże. A ślub nie jest po to żeby mieć dzieci.

Gość gość
Ja się starałam o dziecko wcześniej .. w wakacje pojechaliśmy nad morze , oświadczył mi się a tydzień później zrobiłam test i okazało się ze jestem w ciąży :D

Gość gość
To nie były opory przed ślubem,oboje nie przywiazywalismy do tego aż takiej wagi,dziecko było ważniejsze niż ślub na biegu.