Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzewam ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witam! Dzis mija 8 dzien odkąd uprawiałam pierwszy seks z chłopakiem, ale z prezerwatywa. Dodam iż kilka razy w tygodniu chodze na siłownie i w czwartek wieczorem dostałam silnego skurczu przypuszczam macicy, do tego doszły nudności, wzięłam nospę max i troche pomogła, w piatek bol powtórzył sie ale nie o takim dużym nasileniu. Od tamtego momentu moje piersi sa wrażliwe na dotyk, czuje sie bardziej ospała niz zwykle. Moje miesiączki sa nieregularne i ostatnio skąpe- bardziej samo plamienie. W dniu kiedy uprawiałam seks teoretycznie powinnam jeszcze miec miesiączkę,ale tylko dzien przed było lekkie plamienie w zasadzie ledwo zauważalne, trwało 3 dni jeszcze przed stosunkiem. Kochaliśmy sie dosc mocno i to 2 razy,wprawdzie z zabezpieczeniem,ale mam wątpliwości. Czy moge byc w ciąży?

Gość gość
Idz do lekarza bo masz powazne zaburzenia cyklu.

Gość gość
oj dzieci, dzieci, za naukę się wziać a nie za seks.

Gość gość
A mnie swędzą jaja

Gość gość
A co myślicie, zrobic sobie test ciążowy?

Gość gość
tak możesz być. Testu póki co nie ma sensu robić! Kiedy masz mieć okres i jak długie masz cykle -od ilu do ilu dni?

Gość gość
Po rudhoaniu jest radość z ciąży.

Gość gość
Moj cykl czasem trwa 28 dni a ostatnio zdarza sie ze 35 dni. Tak miałam ostatnio, tak jak wspomniałam w poście, teoretycznie miałam okres w dniu kiedy sie kochaliśmy, a najbliższy termin miesiączki powinien wypaść 14 kwietnia