Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gosc od homocwela Dowód że nie jestem upośledzony moja karta pacjenta....

Polecane posty

Nr Ks Gł:8991/2016 (wojewódzki specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im św Jadwigi nr. ks. rejestr 000000009416 Opole ulica wodociągowa 4 tel. 77 54 14 110 Oddział psychiatrii dla dorosłych B kod :008) Imię i nazwisko :Mateusz KOŁBUC PESEL(wam na kafe nie zdradzę) Data urodzenia :1998-02-23 Adres 46-146 Polkowskie Polkowskie 4 Data przyjęcia 2016 - 12-06 Data wypisania 2016 12-16 Hospitalizowany po raz 1 Rozpoznanie F41. 9 - zaburzenia lękowe, nie określone Z03. 2 - Obserwacja w kierunku podejrzewanych zaburzeń umysłowych i osobowości i co dalej twierdzisz że jestem upośledzony?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Nikt normalny nie trafia do zakładu psychiatrycznego. Wniosek? Tak, jesteś upośledzony.

Nie jesteś psychiatrą więc nie pisz Kim jestem a kim nie analfabeto naucz się czytać ze zrozumieniem no niby gdzie powyżej pisało w karcie pacjenta że jestem upośledzony? Powyżej no niby gdzie wskaż mi i pokaż głupku

Gość gość
Up

Gość gość
Sam jesteś analfabeta prymitywie. Tylko chorzy psychicznie trafiają do psychiatryka, takie to trudne do pojęcia amebo umysłowa?

Gość gość
Czytałeś powyżej moją kartę pacjenta? Powyżej to ja poczytaj ps no i napisz mi gdzie jest napisane że jestem chory psychicznie ps osoba zdrowa psychicznie głupku też może trafić do szpitala psychiatrycznego np na obserwacje głupku żeby sprawdzić czy ta osoba jest chora psychicznie czy też nie głupku skoro takich rzeczy nie wiesz to jesteś głupi ps i zrozum że każdy może zachorować głupku na chorobę psychiczną nawet ty!!!

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up