Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była ktoras z was w związku ze skandynawem? Zapraszam :)

Polecane posty

Gość gość

No więc właśnie od pewnego czasu podrywaja mnie Norweg bardzo przystojny blond włosy 190 jasno niebieskie oczy bardzo miły kochany dowcipny :) dac mu szansę ? Na jakie różnice kulturowe muszę uważać ?:)

Gość gość
Z resztą coś już mi wspominał o dzieciach więc chyba myśli o mmie poważnie co ?:)

Gość gość
Skandynawowie sa piękni jedyny kraj w którym występuje chyba ze 100 odmian niebiech oczu :3 sa wysocy i mega mega przystojni :)

Gość gość
Ja jestem i to najlepszy mąż na swiecie , bardzo przystojny pomaga w domu opiekuje się nasza córeczka :) i te niebiesko chabrowe oczy :)

Gość gość
Skandynawowie robią BARDZO śmierdzące kupy! :O

Gość gość
Bzdura mój robi pachnące fiolkami i różami :)

Gość gość
Ja byłam ze szwedem niby zimny ale jak go rozgryzlam to był największym misiem pysiem na świecie :) fan heavy metalu ze świetnym poczuciem humoru , bardzo kochany ale ja wróciłam do Polski :) też już planował ze mną dzieci ale zenic się nigdy w zyciu oni tego nie uznają

Gość gość
Skandynawowie maja zdecydowanie najlepsze geny w Europie jeśli chodzi o wygląd :)

Gość gość
Up

Gość gość
Wiesz rozmawiałam z dwoma norwegami pod względem jakiegoś flirtu i powiem że są strasznie zimni i stonowani. Chyba masz szczęście że ten twój jest taki skory do rozmowy, chociaż kto opowiada o dzieciach nowopoznanej dziewczynie...

Gość gość
Bo skandynawowie maja o półkach takie zdanie ze ona przyjeżdżają męża szukać :D nie przychodzi im do głowy ze np do pracy haha , więc do drugi to się zenic chciał :)

Gość gość
Norwegowie są zimni ale na początku wystarczy ich rozgryźć :) Ja poznałam norweskiego informatyka z Oslo , bardzo inteligentny gość :) można ze wszystkim z nim pogadać i taki dość inny niż Polacy którzy z reguły sa dość prymitywni w rozmowie :) i poznałam też norweskiego tatę opiekujacego się dziećmi bo norweska mamusia poszła w tango , raz jak go odwiedziłam to smazyl nalesniczki swoim corkom :) A później chciał mi pokazać swojego nowego mercedesa jakby to jakiś wabik miał być :D chyba myślał ze zostanę Nowa mama dla jego córek :) Ale miły jest tak samo jak dzieciaki

Gość gość
Nigdy nie byłam ale zawsze chcialam ;-D Takiego długowłosego dark lorda,któy słuch ametalu ^^ ale jestem skazana chyba na pewnego rodaka^^ ;-D

Gość gość
Oooo z tymi długimi blond włosami to trafiłaś w punkt bo właśnie ten informatyk którego poznałam miał długie blond klaki :D

Gość gość
I fakt też słuchał metalu :) i nosił się jak metal :D

Gość gość
;-) Im długie włosy wyjątkowo pasują...przeważnie spotykam się z opinią,że ich chłód jest pozorny i cenią Polki za wrażliwość,kobiecość,wartości rodzinne. Ich rodaczki bardziej cenią sobie niezależność, są mniej kobiece i niekoniecznie marzą o założeniu rodziny. To już chyba norma że wielu panów z Euopy Zachodniej i z tego co widzę Północnej szuka żon na Wschodzie ;-D

Gość gość
Dużo Norwegów też jest z azjatkami dużo rodzin norwesko filipinskich :) Ale polki im się też podobają

Gość gość
08:52 Ja właśnie też słucham metalu a kraje skandynawskie to kolebka własnie takiej muzyki. CIEKAWE...Może to klimat wpływa na to? ;-) brakuje tu naszej szatanistki z kafe,która ''fachowo'' wypowie się na ten temat. ;-) W każdym razie zawsze marzył mi się taki pan rodem z sagi o Ludziach Lodu,z którym zjadę wszystkie kraje od Islandii do Finlandii ale wygląda na to,że zrealizuje to z moim polskim chłopakiem ;-)

Gość gość
Jeden Norweg nawet mi powiedział ze polki sa dla niego dużo ładniejsze od rosjanek :D to akurat było miłe :)

Gość gość
I....To nie jest akurat mit ze sa wysocy blond i z niebieskimi oczami bo najczęściej sa :D

Gość gość
Ludzi z czystym kolorem blond jest coraz mniej i podobno w przyszłości nie będzie wcale...a w krajach skandynawskich ostało się ich najwięcej ;-) jakie wnioski,dziewczyny? Na wakacje do Norwegii. Do Szwecji lepiej nie bo jest teraz większe prawdopodobieństwo,że spotka się imigrantów ,niekoniecznie blond ;-/

Gość gość
Ale szwedow jest wiecej blond niż Norwegów :3

szwedki sa dobre w robieniu loda, takie obciaganko ze czlowiek zaczyna plakac z przyjemnosci i radosci :D

Gość gość
Ale dla szwedek Polacy to podludzie więc nie masz co marzyć :D a szkoda bo przepiękne sa

Gość gość
Najbardziej blond ze Skandynawii sa Finowie ale oni nie są skandynawami tylko ugro finami czyli czymś bardziej w podobie do Rosjan : /

Tak sie sklada ze ja jedna szwedke poznalem daeno temu xD. Tylko wybrsc sie do nirj trzeba xD. A ja jsko polak moge powoedziec ze szwedzi to podludzie bo w przeszlosci nas zawsze rabowali i napadali :) i zabijali. Dlatego jestem sceptyczny co do tej calej relacji. Ale ciekawe co by bylo gdyby doszlo do zamazpojscia szwedka i polak na terenie szwecji polak dostalby szwedzkie obywatelstwo??

Gość gość
Rozniosła by cie ta szwedka , to nie to co polka delikatny kwiatuszek to Ty byś gotował sprzątam i przyjmował uderzenia na facjate , a szwedki bardzo się Polakami brzydza

A ja sie brzydze szwedkami i w ogole kobietami ;). Laza te kupy miecha z otworem blee... a jak by to zalosnie nie zabrzmialo jak szwedka chce twojego chvja to go dostanje hahahah

Gość gość
Ale Ty masz we łbie nasrane xd