Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była ktoras z was w związku ze skandynawem? Zapraszam :)

Polecane posty

No pewnie ze mam. Dlatego przestalem z facebooka korzystac bo tam kazdemu uzytkownikowi zuckerberg sra do glowy. A szwedka coz... z tsjnych zrodel dowiedzialem sie ze ona nie chce mnie a mego chüja :/.

Gość gość
U szwedki to akurat norma :) to polki chcą się zenic i zakładać rodzinę , skandynawki oprócz urody nie mają nic , bo nic nie potrafią i są agresywne ze bez kija nie podchodz , znam tylko jedna miła Norwezke o imieniu vilde

Gość gość
A co do Norwegów fajne chłopaki tylko na początku zimni jak sopel lodu , o dziwo tam prawie nie ma brzydkich facetów serio :3 niesamowite

S ktos tu umie szwecki? Czy po szwedzku szwedzi to jezyk milosci bedzie brzmial tak? Svensk är språk från lust. ?? Tlumaczylem se to slownikiem z angielskiego swedish is language of love. Z czego kumpel mi powiedzial ze lust to znaczy desire, pozadanie.... jezyk angielski jest bardzo gejowski, polecam uczyc sie jezykow nordyckich, sa o wiele ciekawsze. Ja angielskim operuje jak drugim jezykiem natywnym, hehe.

Gość gość
Nie wiem jak jest kocham Cię po szwedzku ale po norwesku jeg elsker dig :3

Gość gość
Kocham cię - Jag älskar dig. Svenska är kärlekens språk.

Zazdro. Ja szwedzkiego w ogold nie umiem, wiem tylko ze jak jest ja jestem Jäg är, hahah czy sie myle XD. Du är? Vad vill du to chyba co chcesz a kim jestes vem är du

Gość gość
Szwedki, Niemki,Brytyjki i w ogóle kobiety z Zachodu mają inne podejśćie do seksu, spraw damsko męskich. W Ppolsce to nie przejdzie bo tam taka kobieta będzie nazwana wyzwoloną,niezależną a u nas puszczalską dziwką. ;-)

No ja znam kilka brytyjek w anglii i wiem jakie sa wyjezdzaja na uniwersytety i luzuja na imprezach potem ciaza i bez wiedzy rodzicow aborcja i zeby starzy nie wiedzieli. Ja tego nie pochwalam zbytnio.

Gość gość
Wśród Brytyjek jest podobnoo najwięcej nastoletnich ciąż ;-)panuje większe rozpasanie ale nikt nie robi takiego problemu w stylu ale wstyddd,co ludzie powiedza. Tak samo młoda Szwedka raczej nie będzie miala problemu z seksem na pierwszej randce a unas dopiero dociera taka ''moda''...chyba że wyprze ją moda na burki ;-/

Gość gość
Skandynawskie pały śmierdzą zgniłym śledziem tak jak polskie kuciapy

Gość gość
I z czego tu się cieszyc jak głupia ? Polki powinny się cieszyc ze nie są tak zepsute jak spluwaczki z zachodu bo to u nas faceci cenią , po co szwedowi chamska glupia polka jak może mieć chamska glupia szwedke? Tak na logikę oni sa z półkami dla rodzinnosci i domowego ogniska

Gość gość
I wiele Polek im to rodzinne ciepło daje

Ja mysle, ze wszystko zalezy od mentqlnosci, nje lubie ludzi co stereotypowo wsYlzystkich traktuja. Jaki kraj taki obyczaj. Ja akurat spotkalem szwedke ktora byla piekna, zmienila me zycie xD

Gość gość
A co Ci ma na start powiedzieć ze nic nie umie i ma penisa ? To normalne że przy kontakcie internetowym jest miła , a teraz sio bo to wątek o panach ;)

Juz wlasnie nie jest mila, bo na fejsbuku ostatnio pisalem to mi kazala spiërdalac :D. A na maile to juz mi w ogole nie odpisuje ostatni mail nq jakiego mi odpisala to ksk bylem w menczestrze napisalem jej ze chce ja zone potem juz zero XD.

Gość gość
W Norwegii jest bardzo dużo rozwodow, a śluby rzadko kto bierze. Są tolerancyjnie. Dzieci z poprzednich związków wychowują się razem. Do wszystkich mówi się po imieniu. I nie gotuje rosołu ani schabowych na obiad :D Poznaj wszystkie spodoby podania parówek. Mieszkam w Norwegii prawie 6 lat.

Gość gość
Skandynawki sa 10 razy łatwiejsze :)

A co to znaczy latwiejsze. Wiadomo ze jsk norweg widzi wiesniaczke z polski to wie ze ona nie bedzie protestowala bo przeciez norweg to miejscowy hahah.

Gość gość
Mnie się ich charakter podoba nie sa takimi desperatami jak Polacy ktorzy od razu wjezdzaja z nerwami i chamstwem opanowani mocno tam "królowa dram" nie przejdzie , są też bardzo kulturalni ale to też zależy którzy , ogólnie ta sa bardzo podzieleni :3 albo roovhacze albo szukający stabilizacji kochani rodzinni

Ja jskbym nie poznal tej szwedki to bym napisal wy kvrwy jeebane mieszacie sie rasowo z jskimis norwegami ale ja sam poznalem szwedke, i nigdy nic nie wiadomo. Wiec mysle ze na meza lepszy norweg niz polak.

Gość gość
Mnie Szwed uczył jak robić tradycyjne kulki mięsne xd smakują jak nasze mielone tylko bardziej słone xd

Gość gość
Up

Gość gość
Ja poznałam islandczyka :) był na urlopie w Polsce :) opowiadał że narodowym daniem w Islandii jest Polskie Prince polo :D