Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patukek

Zdrada

Polecane posty

Witam, nie jestem pierwsza w tym temacie.. ale nie potrafie sobie z tym poradzić Z obecnym partnerem jestem w związku od 6 lat , mamy 3 letnie dziecko, nic sie nie układa ani w zyciu ani w łóżku.. Ciągłe kłótnie.. szara codzienność.. Az do momentu gdy moj partner wyznal ze nasze zaręczyny byly wymuszone, pierścionek oddalam.. nadal mieszkam i zyje z nim.. W lipcu odnowilam kontakt z mężczyzna, z ktorym 7 lat temu spotykalam sie niezobowiazujaco.. on również jest w zwiazku.. pisalismy do siebie bardzo czesto, byl dla mnie oaza po klotniach itp.. czujemy do siebie poped seksualny.. spotkalismy sie w koncu. Calowalismy sie .. dotykalismy itp.. ciagnie mnie do niego niesamowicie.. nie nazywajcie mnie z gory puszczalska itp. Ale ja nie potrafie sobie nic w glowie poukładać. Nawet nie mam wyrzutow sumienia, chce więcej spotkan.. kobiety doradzcie mi prosze

Gość gość
czujemy do siebie poped. ahaha lubie takie literackie teksty :D

Gość gość
Może to zwyczajne napięcie przedmiesiączkowe?

Nie wiem.. ciagle mysle o nim.. nie umiem poukładać sobie tego w głowie

Gość gość
Łatwo jest kogoś zdradzić gdy ten ktoś Cię zaniedbuje i nie szanuje, wiadomo,że wolisz spędzać czas z kimś kto Cię rozumie i wspiera. Obecny partner swoich zachowaniem wpycha Cię w ramiona innego. Może spróbuj najpierw porozmawiać z partnerem, zapytaj czy Cię kocha , zaproponuj zmiany w waszym związku.

Wytyka mi kazdy blad.. twierdzi, ze to ja nic nie robie.. zaczyna sie domyślać

Gość gość
"zaczyna się domyślać" gdyby Cię to interesowało to byś nie chciałą go zdradzać :) Zastanów się, poukładaj priorytety i tyle :) Nie mieszaj za dużo

W jaki sposób zadzialac na swojego obecnego partnera ? Skoro każdy najmniejszy błąd mi wypowiada, zerwalismy zaręczyny.. wszystko co robie jest źle.. ale jak przychodzi co do czego to on mnie przeciez kocha i to on w przeciwieństwie do mnie sie stara..