Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugi syn :( a tak sie starałam o dziewczynke..

Polecane posty

Gość gość

Robilismy wszystko, dieta, seks tylko przed owulacja i co... drugi syn :( juz z pierwszym marzylam o corce, ale cieszylam sie z dzidziusia. No ale teraz zalamka :/ moja siostra rodzi za mies coreczke , bedzie miala parke, tak jej zazdroszcze ze szok :/

Gość gość
teraz juz wiesz ze te sposoby na syna/corke sa nic nie warte

Gość gość
Hihi

Gość gość
Dlatego my robiliśmy "dziecko". Będzie dziewczynka.

Gość gość
Wyrazy współczucia dla ...synów

Gość gość
Jak można starać się o córkę , albo starać się o syna .. albo chcesz mieć po prostu dziecko albo nie nadajesz się na matkę . A te wszystkie sposoby na chłopca albo dziewczynkę to same p*****ly ...

Gość gość
Poprostu zawsze marzylam o coreczce co w tym zlego ? A matka jestem dobra wiec moim dzieciom wspolczuc nie musicie. Kocham syna i drugiego tez bede, ale jakas nutka zalu bedzie ze jednak nie bede mieć córeczki.

Gość gość
a ja tak myślałam ze będę mieć syna , mąż ciagle gada ze musi przekazać nazwisko bo jest jedynym facetem w rodzinie :D a tu dziewczynka ale cieszymy się bardzo ;)

Gość gość
Do trzech razy sztuka

Gość gość
Mnie się udało za drugim razem dziewczynkę, współżyliśmy w 9 dniu cyklu.Cykle 28 dni.

Gość gość
próbuj do skutku, może za którymś w końcu się uda!

Gość gość
Ja marzył am o córce dopóki siedząc w kolejce na poczekalni do badań prenatalnych nie trafily się dwie pary z chorymi dziećmi - jedno dziecko miało duże podejrzenie ZD a drugie wykrzywione nogi i wade serca... Wtedy już czekałam na swoją kolej z nadzieją, że moje dziecko rozwija się prawidłowo a nie z nadzieją że to dziewczynka:) Też mam drugiego synka, więc chciałam mieć parke, ale po tym badaniu było mi to już niemal obojętne... Teraz widzę same plusy urodzenia dwóch chłopców - prawie całą wyprawkę mam po starszym, w przyszłości będą mieli wspólne zabawy, wspólne tematy itd... Poza tym na koniec dodam, że czasem zdarzają się jeszcze pomyłki z płcią na usg, zwłaszcza na zwykłym usg 2d;)

Gość gość
Autorko to zrobicie trzecie i może się uda.

Gość gość
Chcesz mieć "parkę"? Załóż hodowlę królików. Współczuję synom, nie ich wina, że są płci męskiej, natomiast twoja wina, że jesteś tym faktem rozczarowana. Na bycie rodzicem powinna być licencja.

Gość gość
A Wy myślicie ze skąd się biorą w przyszłości problemy ze matki nie dogadają się z synami? Właśnie z takich zachowań. Myśl sobie dalej ze jesteś dobra matka.

Gość gość
Ja będę mieć drugiego synka i bardzo się ciesze. Natomiast śmieszą mnie komentarze ludzi, którzy pytają co będzie i gdy odpowiadam, to mi prawie kondolencje skladaja

Gość gość
Syna sie wychowuje dla świata a corke dla rodziny. 100'proc prawda