Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o was .jacy jesteście ? tak szczerze?

Polecane posty

Gość gość

nienawidzę dzieci,ludzi w ogóle,kocham zwierzęta, dla ludzi jestem straszną egoistką i tylko ich wykorzystuje bez skrupułów. Nie wierze w nic,tylko w siebie. kocham muzykę ,dobry film i przyrode. Moim marzeniem jest domek trak z 20 km od innych zabudowań,z 10 psów i stadko kotów,własny ogródek,własne żarcie,sporadycznie sklepowe. Nie widziec ludzi w ogóle. Nie mam fobii,pracuje z klientem i osiagam spore sukcesy (wciskanie usług). To cała ja,nikt nie wie że ta uśmiechnięta,ładna brunetka jest naprawdę cyniczną ,zimną suką. 2 lata temu wyszłam za mąż,dzieci nie chcę,jestem na etapie wrobienia chłopa w zdrade bo chcę podziału majątku i alimentów,wyszłam za niego z jasnym celem.

Gość gość
ze nie lubisz ludzi to w sumie rozumiem,ale jeśli ten mąż cie kocha ,nie masz zadnych skrupułów czy wiesz ze nie kocha

Gość gość
nie wiem czy kocha,nigdy się nie zastanawiałam,jak zdradzi to znaczy że nie kocha,okaże się za pare dni. a nawet jak kocha to co to mnie obchodzi? ja nie kocham,potrzebuje jego kasy żeby żyć tak jak chce ,czyli samotnie ,tylko ze zwierzetami.

Gość gość
chce zostać najstarszym prawiczkiem w dziejach ludzkości

Gość gość
a ja nie lubię kobiet prawie wszystkich,brzydzi mnie ich interesowność i prymitywizm,chcą to przykryć miłością do dzieci ale ja wiem ze to instynkt a dalej pozostają puste i wredne,nie szanuję też prymitywnych facetów,uznaję za równych sobie tylko podobnych do mnie , ,też kocham zwierzęta,lubie tylko dobrych ludzi,wszystkich innych unikam jak diabła ,w sumie dobrych tez unikam bo nie są mi potrzebni,znam swoją bratnią duszę i tylko z nim spędzam czas

Gość gość
tez nie lubie kobiet zniszczyły mnie w przeszłości nie mam zamiaru mieć z nimi nic wspólnego.

Gość gość
nie pisałam ale mi bardzo dokuczyły dlatego już żadnej nie zaufam,poznałam takie małpy że to już rzutuje na całe życie

Gość gość
gdybym była facetem na pewno bym nie związała się z babą chyba że bym ją dobrze sprawdziła ,taka jak autorka by po mnie nie pojechała ,sprawdzajcie je bo to mutanty zwyrodniałe

Gość gość
Autorko, musisz przemyśleć swoje życie od początku. To co robisz, chcesz zrobić sprowadzi na Twoją głowę nieszczęścia. Zła energia wróci, a Ty dopiero wtedy się obudzisz z letargu. Ktoś Cię bardzo skrzywdził w życiu. Gdybyś uwierzyła w dobro, na które zasługujesz wszystko wyglądałoby inaczej.

Gość gość
skoro jesteś w stanie oszukać i okraść najbliższą osobę to gdyby nie prawo oszukiwałabyś i kradła a może i mordowała jakby nie wyszło na jaw