Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oszczednie gotujecie

Polecane posty

Gość gość

Witam zapraszam was do dyskusji jak nie marnować jedzenia.kupilam broniła ,korzeń starlam na zupę z innymi warzywami typu marchewka ,piertuszka seler.Na drugie danie chciałam gotowanego broniła wiec te odcięta różyczki ugotowalam w tej zupie.zupa przeszła brokulem a brokuł innymi warzywami. Pyszne było.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ja zawsze wyrwałam te twarde części i do głowy mi nie przyszło żeby to zetrzeć na zupę . Człowiek całe życie się uczy .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Najwięcej witamin jest właśnie w tym korzeniu tak samo w kalafiorze.Scieram wszystkie warzywa na grubych oczkach zalewam woda przyprawiam ,jakieś 2 lub 3 ziemniaki smietana i zupa pyszna wychodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość andryz
ja na przykład do zup używam gotowego bulionu drobiowego Krakus. Nie jest drogi, jest smaczny,a przy tym ma bardzo dobry skład bez żadnych ulepszaczy. Możemy sprytnie i zdrowo ugotować zupę, oszczędzając przy tym czas i pieniądze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×