Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy urlop wychowawczy to dla ludzi jakiś problem?

Polecane posty

Gość gość
dokładnie mam podobna sytuacje też byłam na wychowawczym i ludzie maja tzw.ból dupki że ja moge, że ja "siedzę" w domu....no jak to?? bratowa męża pracuje szybciutko chciala zacząć prace po macierzynskim i tak zrobiła.no ale dziecko cały dzień w przedszkolu wczesniej żłobku (masakra) potem u tesciowej, w przedszkolu skargi bo nie grzeczny a jak był młodszy to czasami wolał babcie od matki do tej pory ma ataki histerii no ale mama pracuje.i nie żeby byli biedni i im nie wystarcza do 1 o nie nie nie....

Gość gość
Bo najmądrzejsze to te, które mają komu wcisnąć dziecko. Jak ktoś nie ma mamy, teściowej czy innej ciotki to ma trudniej. Ale wiadomo, każdy widzi to co chce. A ból tyłka to wiadoma sprawa. Mi kiedyś szwagierka w przypływie szczerości powiedziała, że mi zazdrosci możliwości bycia w domu. Wcześniej zaś waliła teksty o pasozytnictwie i przerwie w karierze (sama pracuje w US jako szeregowy pracownik).

Gość gość
nie ma co patrzyć na opinię innych. Każda sytuacja jest inna, kazdy z nas czegoś innego szuka w zyciu, niech kazdy robi po swojemu.