Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella71

Zasłony, firany czy rolety rzymskie?

Polecane posty

Gość Anabella71

Witam wszystkich:) Kupiliśmy z mężem niedawno mieszkanie i powoli będziemy się już do niego wprowadzać tylko nadal nie wiem co wybrać do dekoracji okien:(Pomóżcie i doradźcie co wybrać i gdzie kupić ?!Dziękuje wszystkim za pomoc

Gość annika220
Myślę, że wybór to kwestia gustu i oczekiwań co do dekoracji okna. Wszystko zależy jaką mają one pełnić funkcję. Polecam sprawdzić stronę sklepu internetowego www.dekoria.pl- szyją dekoracje na wymiar i tzw produkty o standardowych wymiarach.

Gość gość
Rolety materiałowe to moim zdaniem świetna sprawa. Zamówiłam do domu rolety od http://dario-sklep.pl/ . Są bardzo estetyczne i skuteczne, jak dla mnie super.

Gość gość
U nas sprawdziły się rolety firmt rolercenter. Warto wejść na ich stronę bo mają bardzo fajną ofertę.

Gość gość
Miałam okazję kupować rolety z tego sklepu www.dario-biuro.pl i kupiłam takie jakie chciałam po bardzo atrakcyjnej cenie.

Gość GabrielaS
ja długo nie mogłam się zdecydować aż w końcu poszłam do salonu Orlity w Krakowie i tam mi kompleksowo doradzili. Przedstawili wszystkie za i przeciw konkretnych rozwiązań (rolety materiałowe, dzień-noc, żaluzje wewnętrzne i zewnętrze) i po prostu wybraliśmy z mężem te, które miały najwięcej za :)

Gość gość
U nas decyzja zapadła niemal od razu. Bardzo spodobały nam się rolety i żaluzje od http://roletta.pl i kupiliśmy modele właśnie od nich. Polecam!

Gość marusia3819
U nas tak nie było łatwo. Dużo szukaliśmy. Chcieliśmy wybrać najlepsze rozwiązanie. W końcu doszliśmy do wniosku, że najlepsze rozwiązania oferuje Roletex.

Gość gość
Nasze rolety rzymskie i markiza balkonowa są zamawiane od Masters z Krakowa. Super obsługa nie mogę się tutaj przyczepić do czegoś. Dobry kontakt odbierają telefony odpisują na maile. Domierzyli nam wszystko na milimetry przyjechali zamontowali. Jedyne co ja musiałam zrobić to być w domu i zapłacić resztą zajęła się firma ;)

Gość karolina7812
Hmm ja osobiście uwielbiam rolety. Dodają pomieszczeniu stylu i są bardzo wygodne w obsłudze. Jak szukasz dobrych rolet to polecam Ci zajrzeć na www.karnix.pl mają mega wybór rolet w super cenach. Ja zamawiałam u nich rolety rzymskie bezinwazyjne i jestem z nich bardzo zadowolona, wyglądają pięknie.

Gość gość

Jeśli podobają wam się rolety rzymskie i myślicie o kupnie to doradzam poznański sklep Doran. Mają tam piękne materiały i wykonają wam solidne rolety. U nas są rolety właśnie od nich i dobrze nam służą.

Gość WeronikaRams

Ja mam w domu plisy tego typu https://www.karnix.pl/plisy-premium-435.html i bardzo sobie je chwalę. Są bardzo wygodne w użytkowaniu. Ładnie wyglądają na oknie i są bardzo funkcjonalne. Ja polecam takie rozwiązanie jest na prawdę bardzo wygodne.

Ja w domu mam rolety rzymskie. Posiadają ciekawy design i są wykonane z dobrej jakości materiału. Doskonale zaciemniają pomieszczenie i nie trzeba ich regularnie czyścić. Rolety w atrakcyjnej cenie zamówiłam z www.rolety-doran.pl.

Gość Monia

Ja w kuchni mam rolety rzymskie a w salonie długie zasłony:) Teraz zastanawiam się co dać ładnego do sypialni:) Myślałam o plisach co o tym Myślicie? Znalazłam u Telimeny takie nowoczesne co o tym myślicie?