Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić by nie chciał tylko seksu

Polecane posty

Gość gość

Przejdę do sedna. Znamy mężczyznę 3 miesiące. Dopiero po 2 miesiącach spotkaliśmy się, bo dzieli nas odległość, a poza tym chcieliśmy najpierw dłużej pogadać, by sprawdzić czy w ogóle warto. Za 10 dni spotkaliśmy się ponownie. Na obu spotkaniach była chemia. Na obu spotkaniach uprawialiśmy seks. Cały czas utrzymujemy stały kontakt. Gadamy o dniu codziennym, zajęciach po pracy, problemach i radościach, o seksie. Wszystkim. Tydzień temu stwierdził, że nie powinno być tak, że za każdym razem gdy się widzimy to uprawiamy seks. Stwierdził, że to nie ta kolejność. Nasze tematy rozmów też przestały na temat seksu krążyć. Zaś 2 dni temu znów coś się w nim "obudziło" i zdarza mu się wplatać w rozmowy podteksty seksualne albo wprost wspomina co robiliśmy i jak, pisze, że lubi moje ciało itd. Nie widzieliśmy się 3 tygodnie. Myślałam, że jeśli teraz się spotkamy to pójdziemy na kawę, pizzę, spacer - zgodnie z tym co mówił, że nie może być zawsze seks ( co i mi odpowiada bo chcę go poznawać jakim jest człowiekiem). A teraz znów droga zeszła na seks i nie wiem jak podczas najbliższej rozmowy na temat spotkaniu, naprowadzić na tor, by było ono właśnie bez seksu. Jak to ująć żeby wyszło z klasą, rozważnie, żeby dotarło do faceta? On wie, że mnie pociąga, kręci, lubię seks z nim. Ale rzeczywiście seks to nie wszystko i tu się z nim zgadzam. Chcę też zaspokajać moje potrzeby przebywania z nim, jakiejś relacji, bliskości, a nie tylko potrzebę seksu.

Gość gość
podbijam

Gość gość
A niby co jeszcze by chciał prócz seksu ?

Gość gość
Po prostu byśmy spędzali czas też w inny sposób, tak , jak mówił. Ale czuję, że to przez te rzadkie spotkania, w pierwszej kolejności są zaspakajane potrzeby cielesne. Gdybyśmy spotykali się częściej (co jest niemożliwe) to może nie było by tylko seksu.

Gość gość
podbijam

Gość prawi 114
myślisz ze młody facet wytrzyma 3 tygodnie bez seksu ?

Gość prawi 114
seks co 3 tygodnie jest równie skrzywiony co seks 3 razy dziennie