Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"szmaciary"

Polecane posty

Gość gość

Tytuł dość ostry, ale należy się to miano tym tępawym mamusiom. Rzecz tyczy się szmat, które te głupie matki przypinają do wózków, odcinając dopływ powietrza (tlenu) swoim dzieciom. Po jaki gwóźdź leziesz na spacer, chyba po to, żeby dziecko się dotleniło, więc po jaką cholerę odcinasz mu tlen. To jest ostatnio jakaś plaga, chyba te wszystkie mamuśki też w dzieciństwie miały odcinany tlen, stąd nieodwracane uszkodzenia w mózgu. Ja nie rozumiem nawet odcinania tlenu dzieciom w grudniu i styczniu, ale jak widzę to jeszcze teraz i latem, to ręce opadają. Zapytaj swojego pediatry czy to jest dobre dla twojego dziecka - to się zdziwisz, ale wy pewnie jesteście "najmądrzejsze". Zapytaj neurologa jaki ma wpływ na ludzki mózg oddychanie dwutlenkiem węgla. Co się temu dziecku stanie, za bardzo się dotleni. Mam dwoje dzieci, oboje urodzone na jesień, całą zimę wychodziliśmy na spacery bez "szmat" i co .... żyją, mają się dobrze. Nie wiem skąd w ogóle ten pomysł, skąd wy taką "wiedzę" czerpiecie, kto wam to każe robić i jakich argumentów używa. Jedno jest pewne, to szkodzi waszym dzieciom, dajcie im oddychać tlenem, nie odcinajcie im go. Pozdrawiam.

Gość gość
Proponuję tym wszystkim "kochającym" mamusiom aby same sobie przypięły szczelnie klamerkami do bielizny taką szatę na głowę i wyszły na spacer, może ..... może wtedy by zrozumiały o co chodzi.

Gość gość
oto lista grzechów mojej baby względem naszego dziecka: - zasłanianie wózka szmatami - ubieranie tak ciepło, że dzieciak jest mokry od potu - kąpanie w za gorącej wodzie (jest termometr ale nie korzysta) - dawkowanie witaminy D dowolne, jednego dnia wcale, drugiego podwójnie - dawanie słodyczy od małego (szok) - dopuszczanie do dziecka teściowej żeby je całowała, mimo że przed chwilą zarobaczony pies lizał ją po gębie. Jest tego więcej. Dlatego sram na nie i tego dzieciaka, zrobię sobie nowego z odpowiednią kobietą:P