Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antybiotyk mógł zmienić okres?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Ostatni okres miałam 10.12.Miesiaczke mam raczej regularną i wciąż taka sama.W styczniu miałam zapalenie gardła,byłam tydzień na antybiotyku i ochronie( było to jakos 17.01) w tych dniach bolał mnie brzuch i piersi ,tak jakby za chwilę miał przyjść okres,niestety nie przyszedł.W lutym cisza i teraz w marcu cisza.Nigdy nie bralam ani nie biorę tabletek anty czy jakichś innych.Wspolzyje często z mężem ale test był negatywny.Ktoś tak miał? Jutro idę do ginekologa,denerwuje się . Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
wątpliwe. po takim czasie już dawno wróciłoby wszystko do normy. Raczej jest inna przyczyn -np. zaburzenia hormonalne itp. Musisz czekać do wizyty.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź !

Gość gość
Tak, mógł zmienić. Mi zawsze po antybiotyku, a raz po sterydzie, i raz po clemastinum okres sie zmieniał. Po antybiotyku przychodził zawsze później.

Gość gość
No może się spóźnić ale nie że ostatni okres miała w grudniu!!

Gość gość
Masz endometrioze.

Gość gość
Tu autorka ; A są jakieś objawy tej endometriozy? Jak przeczytałam w Internecie to żadnej z nich nie mam. Strasznie się denerwuje przed jutrzejsza wizyta i ginekolog;/Baba 24 letnia,która już była u ginekologa się boi hehehe ale mam powód. A czy którejś z Was okres po takim czasie przyszedł sam( z różnych powodow)?

Gość gość
Tu autorka : Aaaa i czytałam o luteinie.Kiedy ginekolog przepisuje? I ile to kosztuje?