Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki tani materiał do zaciemnienia okien

Polecane posty

Gość gość

takie pytanko. preparat farba... najlepiej ciężkousuwalny

Gość gość
pytanie nr dwa: naliczanie odsetek za hipoteke a prawa do lokalu będącego zastawem pożyczki.... pytanie nr trzy. ile krzyknąc za prąd komornikowi i rzeczoznawcy bankowemu. nie będę im koorfa sponsorował energii elektrycznej szczególnie, że jestem wyłącznie lokatorem. licznik przedpłatowy doładowanie min 50 zł. plus opłata za przekaz bankowy 3zł. 3 *50=150:D

Gość gość
może pasta do butów? dobra tera najważniejsze a mam mało czau. jak zakócic działanie latarek na odległość? tu potrzebuje jakiegos tutoriala bo nie bardzo mam czas na testy. pytanie nr kolejny jak zrobić z okularów przeciwsłonecnych noktowizor?

Gość gość
pytanie nr kolejne + 1 : mówić im, że ze ścian wystaja druty pod napięciem? moe też lubią zwierac obwody jak ja?

Gość gość
no dobra czuje że najlepiej bedzie im świecić po oczach latarką górniczą ze świeczki lupy i lusterka. tera tak. ile im policzyć za szkody? spalenie instalacji, zniszczenie licznika przedpłatowego, potłuczenie lustra w drzwiach?

Gość gość
w sumie o jak jak którego prąd popieści jak sie bedzie pchał z łapami do włącznika nieproszony to można powiedzieć, że spowoduje przepływ prądu poprzez "część rzeczywistą impedancji zespolonej" czuje że sie obłowie. ciekawwe kto bedzie sprzątał trupy.

Gość gość
kurde musze być unplluged. o bedzie trudne bo sie przyzwycziłem do swiatła

Gość gość
czy moge prosić komornika o udostępnienie mi informacji z czjego upoważnienia wg jakich przepisów i w czyim imieniu działa?

Gość gość
jest tu jakiś komorniczy cwel?

Gość gość
albo jakas koorfa od prawa bankowego? ineresuje mnie taka kwestia. jak można wystawić na sprzedaż mieszkanie pod zastaw któego udzieliło sie "pożyczki" i jednocześnie naliczać odsetki od wartości mieszkania? teoretycznie wg takiej umowy bank może wystawic na licytacje mieszkanie z chwilą udzielenie pozyczki uniemożiwiając pozyczkodawcy jakikolwiek ****** trzymac go w zawieszeniu do usranej smierci? bankierzy sie chyba lubia z ustawodawcami

Gość gość
czyli de facto mieszkanie zotaje sprzedane bo właściciel traci do niego prawa na rzecz banku a bank nalicza sobie procent od pożyczki. to jakiś żart jest nie? niech mi ktoś powie ze to żart lubie sie posmiać. chociaż w sumie nawet jeżeli nie to jeszcze bardziej mnie o śmieszy.

Gość gość
"bank sie musi zabezpieczyć" kooorfa ja też mam prawo sie zabezpieczyc i musze sie zabezpieczyć. w końcu ryzyko w biznesie jest niedopuszczalne. trzeba tego zakazać prawnie. proponuje jeszcze jedną ustawe orócz tych bail outowych wyżejj wspomnianaj i ielu innych o mniej wiecej takiej treści: każdy bank pod groźbą kary śmierci musi być utrzymywany dożywotnio przez społeczeństwo...bo ryzyko w sektorze finansowym wolnorynkowej gospodarki kapitalistycznej opartej o konkurencje jest niemoralne"

Gość gość
dzień dobry:) chciałem zarejestrować działalność gospodarczą - bankowośc. tak tak. zgodnie z ustawą prosze mi zlikwidować konkurencje za pieniądze z budżetu i zapewnić, że popyt, podaż, błędy łasne jak i pracowników, kryzys, powódź, gradobicie, gniew bozy i inne czynniki ryzyka nie utrudnią mi uczciwego zarabiania pieniędzy i pewnych inwestycji.

Gość gość
i co jezcze kooorfa? może mam za was liczyc i drukować kase bo wy sie możecie pomylic?

Gość gość
jeszcze za ubezpieczenie wołają. kup pan ubezpieczenie bo nam niepotrzebne:D jestesmy właścicelami kazdej firmy ubezpieczeniowej w razie czego zbankrutujemy wyjepiemy rolników, wypadkoiczów , powodzian i rodziny z ubezpieczeniami na życie zeby sobie wypłacić za nieuczciwwych pozyczkobiorców. a jezcze nam premier dorzuci z budżetu bo jestesmy filarami współczesnej ekonomi:D nie kooorfa tak nie może być.

Gość gość
to nie filary tylko stalaktyty stalagmity i inne stalagnaty. czyli krótko mówiąc byłe dziury dachu źle uszczelnione, z których narosły te bankowe gluty

Gość gość
dobra spadam musze działac. bede łapał muchy w locie po ciemku. i niech ktos mi powie że rycerze jedi tak potrafią

Gość gość
kooorfa ja mam kupować ubezpieczenie na ryzyko ich inwetycji. to doprawdy absurd.

Gość gość
prowizje za od ich zysków też trzeba płacić. za prowadzenie konta trzeba płacić. tak tak. płacicie im za to, że jesteście ich klientami. ja piertole musze wreszcie stanąć na nogach bo chyba od urodzenia stoje na głowie

Gość gość
chcesz pracować musisz miec konto w banku. tzn jak chcesz wypłate. to w końcu wy zapiertalacie czy bank..na budoach biurach czy gdzie tam. na c***j im to oddajecie? wiecie co z tym robią? nie wiecie? to obejrzyjcie wiadomości

Gość gość
mało tego pojawiły sie inicjatywy typu cancel transaction. ujepałes na foreksie? cancel transaction. kolesie wykupia twoja opcje bo im pasuje do zestawu. tera wszyscy beda bogaci!!!!! wniosek jest jest jeden.