Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś wytłumaczy dlaczego tak jest wróżba z obrączki

Polecane posty

Gość gość

ostatnio tu pisaliście o tej wróżbie, trochę mnie to zainteresowało i tak się zastanawiam czy ktoś może logicznie wytłumaczyć (bo raczej ciężko mi uwierzyć że obrączka zna przyszłość) dlaczego ta obrączka kręci się w różny sposób w zależności nad czyją ręką jest, i do tego zawsze kręci się tak samo? Albo z tym pukaniem o szklankę, dlaczego puka zawszę tę samą ilośc razy w odpowiedzi na jakieś pytanie, a już inne pytanie i inna ilość puknięć? Dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
odpowiedź na twoje pytanie jest prosta kręci nią szatan weź się nie zajmuj wróżbami bo 90% to oszustwo a 10% prawdziwe to działania szatana i demonów

Gość gośćśćć
no tak to bardzo logiczne wytłumaczenie jest że kręci szatan :D Według mnie jest tak że to energia którą wytwarza człowiek rozpędza tę obrączkę i buja nią, dlatego np u jednego kręci kółka a u innego na prosto się buja. Ale nie sądzę żeby to bujanie odzwierciedlało np płeć przyszłych dzieci. A co do pukania o szklankę to nie mam pomysłu dlaczego tak jest.

Gość gość
Z całego serca polecam! Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl), w przeciwieństwie do innych znanych mi wróżek (korzystałam już z takich usług), naprawdę zna się na Tarocie i potrafi wyczytać z kart przyszłość każdego. W moim przypadku trafiła w dziesiątkę.