Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mężatka mówi, że mnie kocha.

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, ona 40. Mieliśmy romans przez 10 miesięcy. Zakochałem się w Niej, jest mega atrakcyjną Kobietą! Wpadliśmy smsami. Minęło już 8 miesięcy od wpadki, kontakt mamy rzadki, z 3 razy się spotkaliśmy, bo akurat miała okazję. Za każdym razem płakała i mówiła mi jak bardzo mnie kocha, zdarzały sie też miłosne smsy z telefonu jej koleżanki. Jednak męża nie zostawi ze względu na dzieci. Początkowo mówiła mi, że nic do niego nie czuje, teraz z kolei mówiła, że nie jest to takie uczucie, jak do mnie , ale jakieś jest, bo jest z nim już tyle lat i mają swój dom, dzieci i kredyt. Jestem zagubiony , bo bardzo sie w niej zakochałem, mimo, iż minęło już tyle czasu, w którym właściwie mamy kontakt "żaden" a mimo tego przy jakiejś okazji, jak gdzieś się zobaczymy, to potrafi płakać i powtarzać, że bardzo mnie kocha, ale po prostu nie może inaczej. Chcę jej w to wierzyć, ale obawiam się że mogę wierzyć ślepo... 3 tygodnie temu napisała mi, że nie możemy więcej utrzymywać kontaktu, bo ona nadal ma kiepską sytuację w domu. Jakoś w połowie stycznia wypiłem z chłopakami i napisałem jej smsa, którego znów przejął jej mąż. Wiedziałem, że narobiłem jej problemu. Ale ona też do mnie pisała i to pewnie przez to napisałem do niej wtedy. Wiem, że czas najwyższy aby dać sobie spokój, bo nic dobrego z tego nie będzie, tylko cholernie ciężko to zrobić, myślę o Niej codziennie, właściwie w każdej chwili, analizuję, czy dla Niej to był tylko romans, czy może faktycznie coś więcej i już nie wiem, czy tu psycholog nie będzie potrzebny! :P Zniszczyła mnie ta przygoda strasznie - chyba potrzebowałem się wygadać. Proszę wypowiedzcie się coś w tek kwestii, to mój pierwszy taki post gdziekolwiek. Pozdrawiam, P. ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować