Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krępująca sprawa, hemoroidy w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś bezpieczne maści?

Gość gość
Żadna Ci nie pomoże. Dopiero jak urodzisz i skończysz karmić piersia o ile bedziesz karmić. Wszystkie skuteczne są nieodpowiednie w ciąży i dla karmiących. Ja czekam aż skończę karmić piersia i też muszę się wziąć za to...

Gość gość
Czyli pozostaje uzbroić się w cierpliwość. Dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję że też szybko sobie z tym poradzisz!

Gość gość
Tak. Przy porodzie polozna mi powiedziała że jak tylko skończę karmić to muszę się za to wziąć aby nie doszło do operacji. Starałam się jeść dużo błonnika (jabłka jakieś chrupkie pieczywo z dodatkiem błonnika, wafle ryżowe etc.) Szczęśliwego rozwiązania :-)

Gość AniaKras
Ogólnie to ciężka, ale zupełnie naturalna sprawa. Przez powiększenie się twojego ciała (z wiadomych przyczyn), organizm reaguje często w dziwny sposób. Ja sama jestem w ciąży i obawiam się, że i mnie to niedługo czeka. Póki co pochłaniam całą wiedzę, jak idzie. Ostatnio trafiłam na takiego fajnego bloga, może i tobie się przyda http://bez-hemoroidow.pl - Blog Bez Hemoroidów - najlepsze sposoby na hemoroidy Ja już pochłonęłam wszystko jak leci i dowiedziałem się naprawdę masę pożytecznej wiedzy. Dzięki temu nie zwariowałam :-)