Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprzedać rzeczy po dziecku ? Jakieś rady?

Polecane posty

Gość gość
Tylko odbiór osobisty? No to masz autorko odpowiedź. Na all nikt się nie targuje a rzeczy szybciej schodzą. Chcesz sprzedać, to się trochę wysil.

Gość gość
Moje ogłoszenia na olx też wiszą już od kilku miesięcy i nic, poza kilkoma niepoważnymi ofertami typu "wezmę za 15 zł z przesyłką". Ludziom jest za dobrze, to wybrzydzają.

Gość gość
Tu masz odpowiedź autorko : Jeśli chodzi o ubranka dla dzieci to rzeczywiście na OLX jest pełno ogłoszeń "Oddam za darmo ciuszki dla dziecka" Ja powiem szczerze że ja mam córeczkę która w lecie skończy 3 latka i nie kupiłam jej ani jednego ubrania. Jak byłam w ciąży gromadziłam wszystkie rzeczy które były do oddania za darmo na OLX w tym wózek, łóżeczko, chodzik, buciki. A gdy córeczka wyrastała z tych rzeczy, przekazywałam je dalej na olx i oddawałam. W końcu trafiłam na panią która poprosiła mnie żebym jej systematycznie dawała rzeczy dla jej córki a ona będzie je przekazywała dalej po rodzinieusmiech.gif zgodziłam się.Mam w tej chwili jeszcze kilka worków ubrań dla córci do rozmiaru 134 a w tej chwili nosi 98. Czy warto kupować używane jak można mieć za darmo??

Gość gość
Już teraz masz rzeczy na 134? Wiesz kiedy ona je zacznie nosić? Za 5-6 lat? Przeciez to juz będzie zupełnie niemodne, a dzieciaki w tym wieku już nie chcą raczej nosić byle czego co im matka założy, a raczej coś, co jest na topie i co koleżanki mają. Jesteś sknerą niesamowitą

Gość gość
---- http://mylumylu.pl --- Kolorowe, bajkowe ubranka dla dzieci, niemowląt i młodzieży :)

Gość gość
16:52 o boże ale zenada... życzę ci, aby twoja córka kiedyś natknęła się na twoje wypociny, mnie by było wstyd za taką "matkę", jesteś żałosna, dziecko ma rozm. 98 a ty wyciągasz od ludzi 134 podczas gdy komuś innemu byłoby potrzebne na już :/