Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby wasza nieletnia córka się puszczała za kasę ?

Polecane posty

Gość gość

przykładowo macie córke w wieku 12-15 i ona się puszcza (bo starsza i tak by to robiła dalej, a młodszą można wyciągnąć)

Gość gość
Zapytaj tych idiotek co uważają że córki są pozadne i co placza jak na usg wyjdzie chłopak

Gość gość
własnie o tym samym pomyślałam - szczęśliwa posiadaczka syna pozdrawia :)

Gość gość
ja nie wiem, ale mąż by wyjął pas i wiadomo

Gość gość
Ja nie mam dzieci i nigdy nie chce, ale gdy sobie przypomne metody wychowawcze moich rodziców jak to za byle co bylysmy bite razem z siostra, jedno słowo się nie spodobało i zaraz matka albo ojciec brali kabel albo pas i nas bili za jakieś bzdury a często nawet za nic..... To domyslam się ze taka córeczka prostytutka by dostała taki wpierol ze wszystkiego by jej się odechcialo, a w ostateczności może nawet matka by ją z domu wyrzuciła. Moi rodzice nie cackali się, żadnych rozmów nie było tylko zaraz szli po kabla nawet jak kara była nie słuszna. Matka tez wyzywala moja siostrę od najgorszych gdy trochę późno wróciła do domu, nawet z domu chciała ja wywalic, klucze jej zabierała i do drzwi, choć moja siostra nie była szmata. To co by matka zrobila z córka prostytutka strach myslec

Gość gość
10'21,szczesliwa posiadaczko syna - on sypia lub bedzie sypial z kobietami,dziewczynami wiec tez bedzie sie z nimi puszczal. No chyba,ze jest gejem,to bedziesz miec synową-faceta.

Gość gość
bym po prostu porzadnie wpierdo....

Gość gość
Ja bym sie zastanowila gdzie popelnilam blad w wychowaniu dziecka. Moim zdaniem to jest wina rodziców bo uczą dzieci ze wieksza wartość ma pieniądz niz niż szacunek do siebie i innym.

Gość gość
Przeciez to prowo.

Gość gość
przecież to pytanie idiotko jesteś aż tak tępa że nie wiesz co to prowo ?