Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Prosze tylko nie pisac glupich odpowiedzi. Mam 19 lat . 17.02 kochalam sie z chlopakiem w ostatni dzien okresu z zabezpieczeniem z wytryskiem wewnatrz mnie zapewnia mnie ze zrobil wszystko jak nalezy prezerwatywa nie pekla ani nie zsunela sie ale ja mam jednak obawy 2 tygodnie po stosunku zrobilam test i negatywny potwm ronam tydzien pozniej tez negatywny testow zrobilam chyba z 10 wszystkie negatywne powinnam dostac okres w sobote 18.03 bo mam nieregularne jednak nie dostalam w poniedzialek 20.03 zrobilam test ciazowy z rana z moczu i z krwi test z moczu negatywny a z krwi wyszlo <0,1 mlU jednak sikam o wiele czescie niz wczesniej i mam twardy brzuch czasi jak go wciagam to jakby cos bylo co mam robic nie chce byc w ciazy!!!

Gość gość
A jakiej pomocy szukasz? Testom ani becie nie wierzysz więc jak ktoś tutaj miałby cię przekonac??

Gość gość
Przecież w 1 miesiacu nie mogłabyś czuć że już tam "coś" masz, to zarodek wielkości nasionka fasolki. ale jak testy pokazują nie, to nie.

Gość gość
testy mówia prawdę, a to sikanie i twardy brzuch to Twoja histeria ze strachu. Oj dzieci, dzieci, nie bawcie się w dorosłość, skoro zupełnie nie jesteście do tego gotowi...

Gość gość
Chodzi o to że słyszałam o dziewczynach której beta i testy nie pokazywały nic a była w ciąży najgorsze jest to że nie mam okresu więc nawet nie mam żadnego punktu odniesienia

Gość gość
Nie masz okresu bo cię stres zżera,wyluzuj, nie jesteś w ciąży na100%. Wyluzuj a i okres się pojawi,melise pij!

Gość gość
idź na usg to może w końcu uwierzysz!