Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ciekawa jak wyglądają hejtujące kafeterianki

Polecane posty

Gość gość

Piszecie,że już zaczyna sie sadło wylewające się z legginsów. Jestem ciekawa jak wyglądają osoby hejtujące wszystkich wokół. Jesteście takie chudziutkie?dobrze ubrane? Piszcie,piszcie najlepiej w kg i rozmiarach :D Czas...start xD

Gość gość
Ja sie wypowiem szczerze. 179 cm i 92 kg :) autorka tematu o leginsach

Gość gość
Pewnie są różne i szczupłe i grube i dobrze ubrane i źle. Jak to u ludzi, ale prawda to, że legginsy na tłuszczu źle wyglądają. BAAARDZO źle. :-P

Gość gość
Leginsy ZAWSZE wygladaja zle. To kompletny brak klasy.

Gość gość
164 cm, 52 kilo, leginsy mogę założyć jedynie kiedy idę biegać.

Gość gość
Ja odpowiem szczerze - 160 cm i 42 kg ;) Legginsy tylko na siłownie :)

Gość gość
162 cm 52 kg. Lubie legginsy i jak mi poślady trzęsą. Mojego to kreci.

Gość gość
158 cm 43 kg. Ciągle chodzę w rajstopach, w legginsach prawie wcale. Mam ładne ciało. Chodzę w dłuższych swetrach, bluzkach, tunikach. Zero spodni. Po prostu lubię to i dobrze w tym wyglądam.

Gość gość
Mam 163, wymiary 82-56-87. Wagę pominę bo wymiary mówią więcej :P Ale nie chodzę do pracy czy na zakupy w legginsach - to dla mnie ubiór do ćwiczeń czy pracy w ogródku.

Gość gość
Ja chodze w leginsach po domu, bo mi wygodne i do tego dluga flanelowa koszula. Np ew do zabki tak zejde na dol ale normalnie tak nie chodzę.

Gość gość
Ma 160 i niestety 55 kg , tak ostatnie lata mi sie zebralo , wczesniej przed 40 urodzinami wazylam 47-48 kg Nie hejtuje bo sama super juz nie wygladam ale w leginsach nie chodzilam nawet jak wazylam 7 kg mniej , nawet po domu nie lubie , wole luzniejsze spodnie od dresu Nosze plaszcze dluzsze swetry , dobrze skorojone spodnie i garsonki tak zeby zakryc to co trzeba zakryc i czasami jak widze dziewczyne ktora jest mega chorobliwie otyla ze nogi w X wygiete i ledwo cobebech ciagnie i ma leginsy i kusa bluzeczke albo mini to az sie zal robi

Gość gość
gość dziś Ja sie wypowiem szczerze. 179 cm i 92 kg usmiech.gif autorka tematu o leginsach xxxxxxxxxxxxxxx Nie podszywaj się kolosie, bo temat o leginsach jest mój, wariatko. Ja jestem zgrabnizna i kazda z was by chciała tak wyglądać:) Ubodło cię, ze wypomniałam ci te leginsy na zatłuszczonym zadzie i piczce?:D hahahaaaa

Gość gość
Najlepsza jest mini dzinsowka i leginsy do pol lydki :)

Gość gość
No nie gadaj,ze ktos jeszcze tak chodzi ubrany? Ja już dawno nie widuję, a mieszkam na zadoopiu 1000 mieszkańcow. W dużym mieście tez jestem średnio 3 razy w tygodniu i nie widuję takich kwiatków

Gość gość
18:29 Jestes chora psychicznie..i nie, nie jestem ta tlusta, mieszcze sie w twoich "wytycznych" :/

Gość gość
Zgadzam się, że legginsy zawsze i na każdym wyglądają źle. Chyba że jesteś w trakcie treningu lub masz mniej niż 12 lat. Pracowałam kiedyś w sklepie sportowym gdzie dostawaliśmy ubrania firmowe - buty sportowe, koszulkę z logo i właśnie leginsy. Dodam, że ta koszulka to był zwykły T-shirt termoaktywny sięgający do okolic biodra. Mimo że jestem szczupła, czułam się okropnie jak musiałam chodzić w tym 'dress codzie'.

Gość gość
gość dziś 18:29 Jestes chora psychicznie..i nie, nie jestem ta tlusta, mieszcze sie w twoich "wytycznych" :/ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Skądwiesz jakie są moje wytyczne? Przcież nigdzie o nich nie pisałam. Dobrze się czujesz? Idź coś zjedz:D:D:D

Gość gość
Ja mam 176 i 75, r 38-40. W leginsach chodzę do śmietnika i Po domu, ale tylko dzieci 3 i 5 lat mnie oglądają :P

Gość gość
A ja jestem 60 letnią teściową i lubię poczytać jak te biedne synowe się męczą z nami.

Gość gość
Chyba ci się tematy pomieszaly trollu :D

Gość gość
Czyżby legginsiarom łyso było? :P

Gość gość
Jakaś urażona tłuściutka leginsówka musiała załozyc temacik, bo tamten ją dotknął hahahaa