Soldierwomen 0 Napisano Marzec 21, 2017 Potrzebuje pomocy. A mianowicie nigdy w życiu nie miałam opryszczki na łechtaczce bądź w tych okolicach, jedynie tylko na ustach i to bardzo sporadycznie. Wiem ze moi były facet mnie zdradzał.... :( rozstaliśmy sie pare dni temu, wczoraj dostałam opryszczkę. Czy jest możliwe ze on z ktorejs ze Swoich PAŃ- przeniósł na mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2017 Przemyj opryszczkę spirytusem i cierpliwie czekaj. Z czasem zniknie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2017 FUJ Ale ohyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soldierwomen 0 Napisano Marzec 21, 2017 Tak, FUJ. Przez 26 lat nie miałam takiego czegos. Nigdy nie wiesz co Cie spotka! Jutro moze Cie samochód potrącić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2017 No to lepiej uważaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soldierwomen 0 Napisano Marzec 21, 2017 Każdej jednostki sie to tyczy, mnie również, nie zaprzeczam. :) Ty tez uważaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2017 do gina idz samo nie przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2017 Zdjęcia wargi sromowe choroby http://www.bolimnie.com/anatomia/srom-sromu-choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach