Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie hejtujecie swoich matek tylko wyzywacie sie na tesciowych ?

Polecane posty

Gość gość
Mi zalezalo na dobrym kontakcie z tesciowa. Bardzo sie przed nia otworzylam,chyba za bardzo... powiedziala mi wiele przykrych rzeczy, nastawiala przeciwko mnie meza,kiedy jednak zaczela obgadywac mnie przy dzieciach, powiedzialam dosc. Jestem wobeniej zawsze grzeczna,ale dystans bedzie zawsze,mowie do niej per Pani. Teraz to ona stara sie do mnie zblizyc,bo widzi ze na starosc zostala sama...drugi syn bardzo ograniczyl z nia kontakt,gdyz jest mocno toksyczna osoba...

Gość gość
moja była tesciowa to paskudna kobieta ale moja matka to koszmar

Gość gość
Pocałujcie teściowe w d u p ę- do pięt im nie dorastacie wredne małpy

Gość gość
POPIERAM!!!!!!!!!!!

Gość gość
Moja mama nie wtraca sie w wychowanie dzieci ani w nasze zycie,za to tesciowa... Zle piore,nie tak gotuje,zle dzieckiem sie zajmuje,wiecznie jakies ale ma do wszystkiego,to co sie dziwic,ze jej nie znosze.

Gość gość
Z matką nie mam kontaktu od 17 lat tylko tesciowa jest blisko i mnie wkurw więc po kim jeździć

Gość gość
gość dziś Haha z ta różnica ze moja mama ma kontakt ze mna i z wnukami i jest pelnoprawna babcia. A tesciowa nawet wlasny syn ma gdzies.

Gość gość
Bo z niego hooojowy syn,kiedyś dzieci dorosną to też go potraktują ........Nie bardzo rozumiem czym się chwalisz,to nie powód do radości że matka wychowa dzieci a pózniej jej nie znają.Może należało wyskrobać :) mniejsze zło

Gość gość
22:49] To że własnej matki nie zna to twoja działka w tym,ty szujo wredna. Judzisz,podpuszczasz chłopa,zobaczysz że i ciebie kantem puści.Czasu nie zatrzymasz,wymieni cięna młodszy model a ty dostaniesz alimenciny i będziesz matole oglądać swoją wredną gębę.