Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpisał oschle na smsa, nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Gość gość

było między nami ok a nawet lepiej a tu nagle coś takiego...

Gość gość
Wkurzony jest.

Gość gość
Na co? Na kogo? Nic się nie stało między nami.

Gość gość
Faceci są jacyś nielogiczni...

Gość gość
Oschle tzn? Co jemu napisalas I co on Tobie odp? To co DLA Ciebie oschle jest dla niego moze byc neutralne, niewylewne NP. Bez buziaczka I zdrobnien

Gość gość
Zażartowałam, żartem którym sam żartował wcześniej i chciałam do tego nawiązać a on to zignorował tylko przeszedł do formalnej sprawy, bez żadnej minki uśmiechniętej...

Gość gość
gimbaza

Gość gość
No właśnie żadna gimbaza, dawno dorośli ludzie...

Gość gość
Ojaa widocznie mial w danej chwili wazniejsza sprawe niz Jakies zarty, wiec do niej przeszedl. Czepiaj sie dalej o brak usmiechnietej buzki czy jakis emotion, to on Cie oleje bo sie czepiasz o byle co.

Gość gość
Nie czepiam się ale zrobiło mi się przykro, liczyłam na jakąkolwiek reakcję bo długo myślałam nad tym smsem...A on nie to że zignorował żart to jeszcze przy 3 smsach nie napisał nic oprócz suchych, sztywnych faktów...Tak oficjalnie i oschle...

Gość gość
Up

Gość gość
Babo, puknij się w łeb. Nie zachowuj się jak debilka. Nudzisz się? Weż się za robote i nie zachowuj się jak moja 13 córka. Póżniej gadają, że facet ich nie szanuje. Wrrrrrrr.

Gość gość
Ale o co chodzi? Pokazał że mnie nie szanuje tak?

Gość gość
provo 2/10

Gość gość
Zadne provo, życie. :(

Gość gość
Ciekawe co byś pomyślała gdyby nie odpisał na Twojego smsa.

Gość gość
Chyba logiczne co.

Gość gość
Ja pierdzielę, co się z tymi ludźmi teraz porobiło... weź z nim zerwij, bo to się w głowie nie mieści jak mógł cię tak potraktować w ogóle, bydle i zwyrodnialec z niego że nie dodał emotikony :P Dorośli ludzie a problemy 4-latków.

Gość gość
To nie jest mój facet... Nie chodzi tu o głupią minę a o brak reakcji i całkiem oficjalny ton i zignorowanie mnie.

Gość Juliaaaaaaaaaaa2313
Moze przesadzasz , jeden bardziej formalny sms jeszcze o tym nie swiadczy... Moze mu sie przypomnialo o tej formalnej sprawie. Ale tak na przyszlosc, nie badz super wylewna i milutka dla faceta, ze ciagle tylko zartujesz i jestes taka slodziutka itd. bo on moze sie Toba szybko znudzic i uznac co gorsza za niezbyt powazna czy nawet inteligentna. Oczywiscie lepiej byc pozytywna i otwarta, usmiechac sie, ale czasem powaga tez jest wskazana

Gość Juliaaaaaaaaaaa2313
Bo wiesz, zarty generalnie wprowadzaja pozytywna atmosfere, ale kiedy trzeba pogadac na jakis powazny temat to trzeba... moze nawet go troche zirytowalo, ze ciagle jestes taka milutka i ciagle zartujesz. A nawet jesli jeszcze nie zirytowalo to ostroznie z ta zbytnia wylewnoscia szczegolnie na poczatku relacji bo po pierwsze: Facet wtedy pomysli, ze bardzo Ci zalezy, a wtedy jestes spalona na starcie, a po drugie moze przestac Cie traktowac powaznie.

Gość gość
Tyle że wcześniej odpisał w innym stylu, dał uśmiechniętą buźkę a teraz tak okropnie sztywno. To ja pisałam do niego w jakby oficjalnej sprawie. Nie jestem ciągle miła ani słodka, zna mój pazur...To on ostatnio był słodki aż nadto...i dlatego pozwoliłam sobie na żart.