Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internet światłowodowy orange opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś tutaj ma Internet światłowodowy orange? Jakie opinie? Jak cena i jak dokładnie to działa?

Gość gość
Kochane wspaniały prezent dla Was! W związku z dużą aktywnością naszych fanów oraz dużym zainteresowaniem naszymi konkursami mamy dla Was kolejny konkurs! Szczegóły na naszej stronie:D Powodzenia wszystkim ! www.maake-up.pl/konkurs

Gość gość
Tutaj na stronie masz najlepszy internet światłowód http://internetswiatlowodowycena.pl/ masz napisane o cenie i atutach - ja mam światłowodowy z orange i jest ok, zapiernicza nieźle :D

Gość gość
moja opinia pozytywna

Gość gość
Internet światłowodowy w orange z tego co ja czytam to jeden z lepszych ale lepiej sprawdzić dokładnie -ja się orientuje teraz bo tez chcę u siebie w firmie światłowód założyć

Gość Światlowód orange opinie
Światlowód orange opinie jest spoko - cena dobra bo w dobrej ofercie jest taniej niż u konkurencji.

Gość gość
Ja radzę sprawdzić na stronie http://internetswiatlowodowycena.pl/ opinie bo jak jak widac nie każdy światłowód jest dobry i po co przepłacać jak dobrą ofertę można mieć nawet 50% taniej :)

Gość światłowód opinie
racja

Gość gość
Dzięki - przydatna stronka - można dowiedzieć się wszystkie o światłowodzie w Orange nawet to czego orange nie pisze w swojej ofercie :)

Gość gość
ale chyba w orange wychodzi obecnie najtaniej internet prawda?

Gość gość
W orange podobno tv jest gratis do internetu ale trzeba pewnie wybrac konkretną ofertę

Gość gość
A w ogóle tak do domu to się opłaca podłączać światłowód? Nie wystarczy LTE?

Gość gość
No ja mam lte u siebie i gra szybko - nie wiem jak wam ale mnie światłowód na razie nie potrzebny

Gość gość
ok dzięki za opinie

Gość gość
Internet od Orange średni? Kogoś naprawdę nieźle pomieszało... Przecież on jest rewelacyjny. Po pierwsze, nigdy nie dostałem czegoś aż tak szybkiego. Po drugie - cena jest naprawdę rewelacyjna. Po trzecie, hallo! To XXI wiek, mamy światłowód, który pędzi z ogromną prędkością! Sprawdźcie sobie http://swiatlowod.orange.pl/lublin co chociażby Lublin ma do zaoferowania. Naprawdę ktoś wątpi w tą promocję?

Gość gość
Ja właśnie nie dawno usłyszałam że światłowody są dobre i że teraz coraz większy dostęp się robi do nich w polsce, co nieco czytałam na https://www.inea.pl/swiatlowod Jak ktoś szuka dobrego internetu to warto się przyjrzeć temu moim zdaniem

Gość gość
Mam internet światłowodowy w Orange i bardzo sobie go chwalę nie tylko ze względu na szybkość przesyłu, skończyły się wreszcie problemy z grami on line. Prawdę mówiąc bałam się rycia ścian, ale instalacja okazała się bajecznie prosta http://nt.interia.pl/news-swiatlowod-w-domu-prosty-montaz-i-gwarancja-szybkiego-intern,nId,2418666 Trwała parę minut i od razu net zaczął chodzić jak burza. Jak dla mnie różnica jest kolosalna.

Gość gość
Jednym słowem tragedia. Wifi nie działa w pokoju, w którym nie ma routera. Pan z serwisu zawsze szybko przyjeżdżał, ale w finale nie był w stanie zrobić nic konkretnego. OSTRZEGAM- czytajcie umowy. U mnie przy przejściu umowy na czas nieokreślony rachunek wzrósł z 69,90 (Światłowód 100 MB/s) na 200 PLN! Nigdy nie spotkałem się z taką praktyką, a korzystałem z usług T-Mobile, Inea i innych. Odradzam.

Gość gość
ja miałam przez rok, ogólnie to działało normalnie, nie narzekałam, tylko ja nie jestem osobą, która korzysta dużo z intenretu, a już na pewno nie na komputerze. Tylko i wylącznie telefon. Z końcem umowy oragne na abonament, przeniosłam się do Mobile vikings bo znajomi mi dali jakiś kod polecający, i cały czas tam jestm. Jestem bardzo zadowolona, mam 15 gb internetu, co dla mnie jest idealnym rozwiązaniem, bo ze światłowodów też zrezygnowałam. A płace tylko 25 zl