Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem transseksualista i jestem w zwiazku z facetem kulturysta

Polecane posty

Gość gość

Jest mi bardzo dobrze byc kobieta teraz nosze mini, rajstopy kabaretki i wysokie szpilki mam 189 cm a w szpilkach ponad 2 metry a moj facet jest kulturysta i ma 178 cm i o glowe go przewyzszam w szpilkach , a i milosne igraszki sa np. lubie jak on mnie podnosi albo jak wchodze do lozka i obcalowuje go w czerwonej szmince i potem ma cala twarz czerwona od szminki

Gość gość
no i ?

Gość gość
Jestem tolerancyjna dla takich osob jak ty i zycze tobie wszystkiego najlepszego w zwiazku z umiesnionym facetem sama jako kobieta marze o takim mezczyznie

Gość gość
bardzo dziękuje. jestem szczęśliwa bardzo z moim facetem. mam z nim orgazm za orgazmem

Gość gość
Szanuje twoja orientacje. Polska sie wyzwala swiatopogladowo super !!!!!!!!

Gość gość
Widac że jestes mocno nieszczesliwy bo zaden normalny facet czy kobieta nie czułby/czułaby potrzeby aby pisac o takcih rzeczach w internecie.

Gość Pieprznieta z powodu
Spierdalać zboczeńcy z Polski

Gość gość
Wcale nie zboczency na zachodzie to normalne tam w Ameryce jak bylem to widzialem wielu trans. Nawet widzialem jak para transseksualistow bila sie na ulicy,

Gość gość
To ja przepraszam ze dopiero teraz odpowiadam ale dzieki temu ze jestem trans to czuje wolnosc i chcialem sie tym pochwalic, zalezy mi na tym by Polska stala sie krajem o zachodniej mentalnosci np. jak Szwecja czy Belgia. Ale juz jest lepiej coraz wiecej roznych obcokrajowcow, roznych kultur w Polsce spotykam czyz to nie piekne ? a nawet coraz wiecej ludzi takich jak ja otwarcie przyznaje sie do transseksualizmu jak w moim przypadku czy homoseksualizmu. A i w czerwcu jade na parade rownosci z moim mezczyzna bedziemy sie tam calowac moze nas pokaza w tv ? Pozdrawiam Was :)

Gość gość
Absolutnie Ciebie rozumiem i szanuje pewnie nie raz byles zaczepiany przez agresywnych homofobów ?

Gość gość
Od czasu do czasu bylem wyzywany zaczepiany, ale nie przejmuje sie tym skupiam sie na sobie i moim mezczyznie ktorego bardzo kocham.

Gość gość
No i co z tego ?Ten facet pobawi sie z tobą, zostawi i założy rodzinę z kobietą. Mam przyjaciela który co prawda nie jest transseksualistą ale transwestytą,lubi przebierać się damskie ciuszki, miał chłopaka który twierdził że go kocha że nie wyobraża sobie życia bez niego . Po dwóch latach poznał dziewczynę,zakochał się ,ożenił się i mają dziecko.

Gość gość
Licze ze w tym przypadku on bedzie mnie kochal cale zycie i ze nie dojdzie do zdrady. Bo ja go mocno kocham on mnie tez np. wczoraj on mnie trzymal w objeciu godzine i nucil romantyczne ballady bylo romantycznie :)

Gość gość
Kulturyści na testosteronie w*****ają nawet kozę, więc nie ciesz się tak. Skończy cykl i szybko znajdzie prawdziwą kobietę.

Gość gość
To nie trans to provo skoro pisze o sobie 'chcialem' no chyba że yranswestyta. Transseksualisci sie z tym nie.obnosza i nie poznasz ich na ulicy

Gość gość
Jestem transwestyta bo przebieram sie za kobiete i nie wstydze sie tym chwalic. To nie provo