Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak przy mnie jest aniołem a przy swoich znajomych udaje cwaniaka

Polecane posty

Gość gość

tak jakby kogos gral przed nimi, żeby nie uwazali go za spokojnego, kulturalnego, ułozonego :O

Gość gość
Słyszałaś czytałaś o gębie? Każdy ma jakąś gębę inaczej zachowujesz się w stosunku do nauczyciela inaczej do matki inaczej do swojej kobiety a inaczej przed znajomymi.

Gość gość
a moze to przy tobie gra aniola a w rzeczywistosci jest cwaniakiem:d

Gość gość
nie...znam go nie od wczoraj, jak go poznałam też był taki, niektórzy jego znajomi to takie ''łebki'', jeden kolega sporo starszy właściciel klubu fitness to typowy paker, w drogim aucie, mam wrażenie że on mu imponuje, zwłaszcza przy nim zachowuje sie jak typowy dresiarz, to słownictwo, to naciąganie faktów, obrażanie kobiet (co z tego że stoje obok, suka to suka :O), potem mi się tłumaczył że z nim musi tak rozmawiać , nie chce myslec o czym gadają sam na sam, o rżnięciu ''suk'' na dwa baty ? :/

Gość gość
Powiedz mu to samo co tu napisałaś. Powiedz, że Ciebie to rani, gdy okazuje brak szacunku kobietom, tym bardziej w Twojej obecności. Powiedz, że jeśli mu zależy na Tobie, powinien to zmienić. Przynajmniej nie używać takich wyrażeń w Twojej obecności. Jeżeli się do tego nie zastosuje, znaczy że wcale mu na Tobie nie zależy, nie szanuje Cię i nie liczy się z Twoim zdaniem. Uwierz, że nie wszyscy faceci są tacy jak Twój. Szukaj kogoś, kto odnosi się z szacunkiem do kobiet, bo nie można każdego człowieka mierzyć jedną miarą.

Gość gość
oj mylisz sie mylisz