Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Latem wychodzę za mężczyznę, Polaka stuprocentowego

Polecane posty

Gość gość

Da się. Pamiętajcie. Polki dla Polaków. Nie puszczajcie się.

Gość gość
No, Panowie, podbijajcie temat. Przecież działam w Waszym interesie. Mam rację, prawda? Polskie kobiety dla polskich mężczyzn. Chwała Wielkiej Polsce! BÓG, Honor i Ojczyzna! To nie jest prowokacja! Naprawdę mam takie poglądy i każdej polskiej kobiecie życzę takiego spojrzenia na rzeczywistość!!!

Gość gość
Kochane Polki! Moje rówieśnice i nie tylko! Pamiętajcie, że po seksie z ciapatym żaden porządny Polak nie będzie Was chciał, nawet na raz. Myślcie.

Gość gość
Autorka ma 27 lat. Gwoli ścisłości. Mieszkała w Anglii 6 lat i nie dała nikomu w tym czasie.

Gość gość
nie dała nikomu poznać , że 5 lat była w związku z 3 Pakistańczykami , którzy preferowali seks analny

Gość gość
Chciałabyś, spermoworze. Mąż jest moim drugim (niestety nie pierwszym) kochankiem.

Gość gość
A żaden kolorowy nie ma do mnie przystępu. Nie miał i nie będzie miał. Bo szanuję swoje ciało i słowiańskie geny. Urodzę dzieci Polakowi.

Gość gość
Po ciapatym nawet kijem przez szczotkę żaden normalny Polak Was nie zechce. Takie są fakty. Możecie zalinać rzeczywistość, ale to bez znaczenia. Na szczęście mnie nigdy kolorowy nie miał, w sumie przed mężem jeden Polak (stały związek 3 letni) i to wszystko. Nie karewcie się, łaski.

Gość gość
A co cie to obchodzi co kto robi z wlasnym cialem ...prymitywna babo..:-(

Gość gość
Mnie nie obchodzi, ale facetów owszem. Porządny Polak nie weźmie za żonę kobiety po kolorowym.

Gość gość
przecież to nie żadna "baba" pisze, tylko jeden kafeteryjny psychol. Pisze te same tematy w różnych konfiguracjach od jakiegoś czasu. Żałosny frustrat z mikrym fiutkiem :o

Gość gość
A ja mam Włocha i mi naskocz