Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam miłego Turka :)

Polecane posty

Gość gość

A wy co dziewczyny o nich myślicie ?:) moście dobre doświadczenia z turkami ?:) nie sa to radykalmi muzlumanie więc problemu raczej nie ma większość z nich szanują chrześcijan

Gość gość
Jest żołnierzem na tureckiej granicy :) i szuka sobie żony z Polski :) ładny taki i bardzo ogarnięty :) Z wykształcenia nauczyciel nieemieckiego

Gość gość
Bylam ale z Arabem, nie z Turkiem, te zle stereotypy o nich nie maja nic z prawdy, byl swietnym chlopakiem. Idz w to jezeli ci odpowiada.

Gość gość
k***y

Gość gość
Wcześniej był z dziewczyną z Warszawy ale złamała mu serce : / później był z Rosjanka ale znowu nie odpowiadała mu charakterem i teraz znowu szuka w Polsce , powiedział że jeśli chce to do mnie przyjedzie albo zabierze do Turcji

Gość gość
Ostatnio mi nawet wysyłał zdjęcia jak pozowal z karabinem na południowej granicy Turcji :D której pilnuje w związku z falą emigracji

Gość gość
A ja zawsze chciałam odwiedzić Turcję tam jest tak magicznie i basniowo, szczególnie Ankare i Istanbuł

Gość gość
odwazna jestes

Gość gość
Turcy to tacy sami ludzie jak Polacy ;) oni sa w Europie zaznaczam ;) już nie mówiąc ze sami Turcy się obrażają na śmierć jak ktoś ich nazwie arabami bo się za nich nie uważają

Gość gość
Arabowie często mają więcej kultury niż Polacy ;) mieszkać w Anglii w dzielnicy Polaków to strach ;) dużo bardziej bezpiecznie czułam się wśród muzlumanow , jak np polaczki w Anglii chwala się ze kogoś pobili albo zabili bo myślą ze nikt polskiego nie rozumie (byłam świadkiem takich "wyznan") a to oczernianie muzlumanow to propaganda , niektóre muzlumanki żyją jak księżniczki szczególnie turczynki

Gość gość
Tak jasne, dalej plucie we własne gniazdo i wmawiajcie sobie ze Polacy są be a muslimy cacy. Być może ten jeden chłopak jest ok ale 99% muslimow to s*******ny. Zapytaj to dlaczego szuka żony z Polski. Bo Polki lecą na ciapatych a i pobyt w UE można uzyskać. Poza tym takie szukanie na siłę samo już jest porażka. I oczywiście ze jest miły, skoro potrzebuje znaleźć naiwna.

Gość gość
On chce żebym zamieszkała w Turcji bo mówi że mu się podobają polskie blondynki i ze u nas jest dużo jasnych dziewczyn , na początku powiedział że nie jestem polka bo polki to blondynki xd a ja mam włosy taki rudy brąz , to właśnie dlatego Turcy rzucają się na polki bo dużo u nas dziewczyn o nordyckiej urodzie gdzie np w Rosji czy na Ukrainie jest dużo więcej brunetek

Gość gość
on chce xx niedługo będzie chciał żebyś przyjęła islam. Jeszcze się dobrze nie poznaliscie a on już stawia warunki i wymagania. Oczyw iście zrobisz co będziesz chciała ale nie udawaj potem zdziwionej.

Gość gość
Nie piernicz on studiował studiował polsce na wymianie i mówi że lubi katolików i ze on jest areligijny i apolityczny ze jego nie obchodzi moją wiarą a to czy jestem dobra osoba i czy się nadaje na związek , a po drugie zastanów się nad tym co mówisz on broni granicy przed radykalnymi islamistami , stacjonuje na południu Turcji gdzie imigranci tam tędy się przedostaja

Gość gość
taaa jasne A Ty w to wierzysz. Powodzenia.

Gość gość
On chce za żonę polke bo w Turcji jest mit ze polki to niebiesookie blondynki gdzie akurat na tle innych państw Polska naprawdę się wyróżnia jeśli chodzi o blond ludzi , nawet rosjanie i ukraincy mówią ze polacy i polki to blondyni

Gość gość
Przecież i tak się przedostają bo strzelać do nich nie wolno. Jego rodzina też jest areligijna? Ciekawe. A znasz pojęcie TAKIJA? Sprawdź w googlach.

Gość gość
Przestań nastawiac ta biedna dziewczynę na tego faceta , a może będą szczęśliwi ?

Gość gość
On tylko chce wizę do Europy

Gość gość
A po drugie dużo rosjanek ukrainek się żeni z turkami więc co za problem ? Widocznie dobre chłopy skoro nawet niemki się z nimi zenia a z Polakami nie : / przestańcie szkalowac Turków bo oni nawet arabami nie sa : /

Gość gość
Niemki niech się żenią, mam to w d***e ale Polkę ostrzegę. Może przemyśli i oczy się jej otworzą na niektóre rzeczy.

Gość gość
I Turcy nie sa tacy źli jak ich malują nasi rodacy , widziałam jego zdjęcia na Facebooku i to dobry człowiek bo ma zdjęcia z całą rodziną gdzie Polacy się wstydzą pokazać mamę czy rodzeństwo

Gość gość
Zazdroszczę Ci :D Włosi też sa super

Gość gość
Turcy są bardzo ładni widziałam ich w Niemczech czarne oczy czarne włosy pięknie wygolony zarost taki malutki delikatny

Gość gość
Marokanczycy też sa bardzo piękni mają kręcone czarne włosy i wielkie czarne oczy i najczęściej sa imiesnieni

Gość gość
A ja się ozenilam z meczyzna z emiratow i nie żałuję :* najlepszy człowiek i tata na świecie traktuje kobietę jak królowa a kochanek z niego fantastyczny

Gość gość
Zawsze mi sie wydawalo, ze takie malzenstwa sa skazane na niepowodzenie, ale moj kuzyn ozenil sie z dziewczyna, ktorej siostra mieszka w Dubaju i ma meza z Emiratow. Sa malzenstwem juz ok. 10 lat, maja 2 przeslicznych dzieci. Ona jest podobno bardzo szczesliwa. Jezdzi czesto z mezem i dziecmi do Polski w odwiedziny, i do niej tez rodzina przylatuje. Ubiera sie normalnie jak Europejka, maz tez normalny, wyksztalcony w Europie. Powodzi im sie tam swietnie. Jak widac nie zawsze takie kobiety sa skazane na niepowodzenia, czasami im sie udaje i sa szczesliwe. Ja osobiscie nigdy bym sie na taki zwiazek nie zdecydowala, bo jestem zbyt bojazliwa. Chociaz sama mam meza Amerykanina, ale to jednak blizej naszej kultury niz Arabowie. Powodzenia, cokolwiek postanowisz.

Gość gość
Polki o nordyckiej urodzie. Ja pertolę, nic dodać, nic ująć.

Gość gość
Tak się składa debilny cembale ze polki z północy maja dużo skandynawskich genów ,,ale Cię piecze doopa ze przystojni Arabowie zenia się z polkami i mają później śliczne orientalno słowiańskie dzieci

Gość gość
W każdym kraju Arabowie mają większe wzięcie o 100000 % niż bladzi nudni Polacy