Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam miłego Turka :)

Polecane posty

Gość gość
Też mam chłopaka Turka powiedz jak tam u was :D

Gość gość
Zazdroszczę :3

Gość gość
Do Turcji to już nawet na wakacje się nie jeździ, a tepa dzida chce tam wyjeżdźać i za żołnierza Turka się wydawać. Jedź , o jedną durną u nas będzie mniej. Skąd takie coś się bierze?

Gość gość
Autorko, może i jestes ładna, trudno ocenić bez "wizji", ale na pewno jesteś głupia i to można stwierdzić od razu, niestety.

Gość gość
Ja za to mam chłopaka Polaka, ale nie boję się, że mnie zgwałci, pobije, obleje kwasem czy każe zasłaniać się przed promieniowaniem UV po czubek kokardy, a i jeszcze mam coś do powiedzenia , a nawet ustępuje mi we wszystkim.

Gość gość
Każdy burak na straganie marzy o wyjeźdźie do ciepłych krajów; banan, szafran i cieciorka mówi, wyjeżdżajcie, ja zostaję - Czesław Mozil " na straganie"

Gość gość
Mam nadzieję, że małolacie odechciało się Turka, czasami kafeteria coś pomaga, o dziwo!!!

Gość gość
Turcja jest zarabista i piękna a nie jak Polska brud smród i wszystkie zabytki rozwalone przez szwabow

Gość gość
Turcy nie oblewaja kwasem to nie Pakistan głupki

Gość gość
Nie daj się podmawiac oszolomom, Turcy są normalni tacy sami jak Polacy

Gość gość
Turcja nie leży w Europie, a w Azji, głupia polska k u r w o .

Gość gość
I właśnie dlatego nie chce żadnego Polaka ;) ehhh ta Polska kultura

Gość gość
Muzulmanin szczegolnie turecki nigdy nie szanuje chrzescijan. Bycie muzulmaninem wyklucza to! Zapamietajcie to! Chcesz byc traktowane jak kobiety z 3 swiata to prosze bardtylko potem bez marudzenia.

Gość gość
Nie gadaj bzdur mitomanie mam muzlumanina w pracy i nic nikomu nie robi ;) ma nawet dziewczynę bialorusinke która mieszka w Polsce , ale gadaj dalej na muzlumanow

Gość gość
wczoraj 20:00 Terrorysta tez nic złego nie robi, dopóki nie podłoży bomby

Gość gość
Tobie na ten pusty leb

Gość gość
prawdziwy muzułnmanin to ktury przestrzega koran czyli radykał tutaj muzułmanie wypowiadaja sie na temat umiarkowanego islamu dla nich to obraza jest https://www.youtube.com/watch?v=8tnTtLcm91M dlaczego chca szariat wprowadzić a szariat jest z koranu ktura za sex przedslubem każe śmiercią złodziejstwo obciencie reki gejim zaklejaja o***ty i daja na przeczyszczenie

Gość gość
zamachy terrorystyczne sa każdego roku jest takiego coś jak punkt krytyczny ktoś kogoś zabije i wypowie wojnę muzułmanom na całego film co czeka w 2030r ale zaczęły sie sprawdzać już szybciej a film jest z 2010r jeszcze przed inwazja uchodźców https://www.youtube.com/watch?v=oByGfY48Gng&t=222s

Gość gość
od groma ich w Warszawie jak i pod Warszawa w Łodzi wszędzie gdzie kwitnie handel ubraniami większość z nich zajmuje sue właśnie branża tekstylna podrywaja panny na potege prawie zawsze mają żonę i z 5 dzieci ale jak zapytasz to nie to nie jego brata..ściema na każdym kroku ..aby zaliczyć zadko kiedy pozwalają tym pozakrywanym kobita na cokolwiek ich zdanie jest najważniejsze i nie liczy się twoje nigdy nie będzie szanował ani cuebie ani twojej rodziny nie będziesz mogła jeść szynki ani żadnych tego typu produktów o kolegach zapomnij nie wolno wykasuhe ci wszystkie kontakty z męskim imionami na każdym kroku bedzue starał narzucić ci swoją kulturę i obyczaje jednocześnie mówiąc jak to w Polsce nikt nikogo nie szanuje. .ajjj pisać i pisać. ..moja siostra z takim była małżeństwem 5 lat

Gość gość
od groma ich w Warszawie jak i pod Warszawa w Łodzi wszędzie gdzie kwitnie handel ubraniami większość z nich zajmuje sue właśnie branża tekstylna podrywaja panny na potege prawie zawsze mają żonę i z 5 dzieci ale jak zapytasz to nie to nie jego brata..ściema na każdym kroku ..aby zaliczyć zadko kiedy pozwalają tym pozakrywanym kobita na cokolwiek ich zdanie jest najważniejsze i nie liczy się twoje nigdy nie będzie szanował ani cuebie ani twojej rodziny nie będziesz mogła jeść szynki ani żadnych tego typu produktów o kolegach zapomnij nie wolno wykasuhe ci wszystkie kontakty z męskim imionami na każdym kroku bedzue starał narzucić ci swoją kulturę i obyczaje jednocześnie mówiąc jak to w Polsce nikt nikogo nie szanuje. .ajjj pisać i pisać. ..moja siostra z takim była małżeństwem 5 lat

Gość gość
trzeba sie modlic za nich by pokochali jezusa

Gość gość
muslimy przechodzą na chrześcijaństwo, to prawda, podobno rocznie 6mln, ale cóż z tego? Turcy są w Polsce i nic dobrego nie można o nich powiedzieć, gorsi od Arabów, no może tacy sami. Nikomu nie polecam, wybierzcie sobie Skandynawa (prawdziwego a nie ciapatego) lub jak ciemnego to Hiszpana, całkiem fajni.

Gość gość
Wiecie co robią Turcy w Turcji kupują sobie biedną uchodźczynię z obozu za 1.5 tys. euro i posuwają ile wlezie przez kilka miesięcy, a potem oddają rodzinie jak zużyty śmieć. Tacy są Turcy! A o Rosjankach i Ukrainkach, czyli też blondynkach mówi się tam, że to d****** pewnie Polki też mają tam opinię łatwych. Poza tym związek daje kartę pobytu i paszport, a w Turcji jest teraz niebezpiecznie, pewnie wybuchnie wojna na dużą skalę i chłopaczek szuka drogi ucieczki.

Gość gość
modlitwa Koptów Panie Jezu Chryste rozwiąż węzły szatana ,które krepują muzułmanów wyzwól ,ich panie, z grzechu , cudzołóstwa,kradzieży,morderstwa czarów i zaklęć przez moc krwi ,którą przelałeś na krzyżu.poślij,panie twój dar wyrzucania złych duchów kapłanom ,aby wyzwalały z kajdan diabła .amen .

Gość gość
tylko nie turek i nie arab obie nacje nie szanuja kobiet a potrzebne im są tylko do dymania i plodzenia synów

Gość gość
I tak ich wolę od łysych jarkow

Gość gość
Turcy są ladni :)

Gość gość
Bierz i się nie zastanawiaj kochana jeśli się kochacie narodowość nie ma znaczenia :*

Gość gość
Salaaaam