Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam miłego Turka :)

Polecane posty

Gość gość
Bylam w Turcji, normalni ludzie malo tam takich oszolomow radykalnych. Jak jest zolnierzem to prosilabym o glowy przynajmniej 10 agresywnych uchodzcow oczywiscie facetow w sile wieku

Gość gość
Jest mało radykalnych muzlumanow , to zwykła propaganda

Gość gość
7:57 oczywiscie oni maja kulture bo od łaski cie wylomotali porzadnie, czego nie chcial zaden Polak, na araboe i afrykanow leca tylkio brzydkie grubaski najczęściej blondyny z odrostami, raz w zyciu widzialam ladna kobietę z tego typu facetem

Gość gość
Mylisz się jestem wysoka szczupła mam szaro zielone kocie oczy i włosy czekoladowy brąz z natury :) buzia okrągła nie jestem żadna brzydula

Gość gość
Mam marokanczyk cudo on ma pal nie penisa chyba ze 30 cm i jest super słodki i przystojny planujemy niedługo ślub

Gość gość
Ale wy jestescie glupie.....

Gość gość
Bzdura kompletna ze grube i brzydkie lecą na Turków , właśnie na odwrót same szczupłe i ładne ,była tego Turka która była polka była bardzo śliczna

Gość gość
Up

Gość gość
Ja znam wieku Turków i mimo iż moi znajomi to wykształceni ludzie to nie widzę związku z żadnym z nich a już na pewno mieszkania w Turcji z Turkiem. To zupełnie inny świat, inna kultura, obyczaje. Nie chodzi tylko o kwestie wyznaniowe, chociaż one determinują życie, ale ogół jest na nie. Co do ich urody...ciemni są, co się komu podoba, mnie taka skóra nie odpowiada. Prawia mi komplementy, bo tacy są, romantyczni i filtrujący... ja mam męża Polaka, pracuję naukowo z nimi, więc to tylko koledzy, ale jest ich wielu, więc opinię wyrobiłam i ostrzegam. Autorko, jeśli to nie prowo to jestem pod wrażeniem Twojego zauroczenia w kimś kto chce Polkę, nie ważne kogo ale skąd :-(

Gość gość
Turcja się radykalizuje od kilku lat. Zarzucane są reformy ataturka, a erdogan odstępuje od świeckiego charakteru państwa. Temu służył ten udawany pucz w armii i nie tylko. Osuwanie ludzi którzy mogą się temu sprzeciwić. Erdogan chce wskrzesać coś na wzór dawnego imperium osmańskiego. Potwierdzają to ludzie, którzy bywają w turcji. Klimat i nastroje tam się zmieniają.

Gość gość
ps. no ale to nieistotne prawda, bo on taki ładny :D

Gość gość
Lepsze to niż Polak wieśniak który nawet kobiety poderwać nie umie : / i ma cały czas skwaszony ryj na cały Boży świat i tylko klapie marda z pretensjami bo nic innego nie umie , a tfuuu nigdy w życiu , już się za długo pozwalalam wykorzystywać brzydkim głupim Polakom , a Arabowie się cieszą z żon z północy bo im się ciemne arabki przejadly

Gość gość
Temat założyła chora psychicznie świnia

Gość gość
Swinia ta trzeba być zeby komuś się mieszać do życia i łóżka , spadaj obsrany islamofobie , muzlumanie przyjamniej po kupię myją doope a nie rozcieraja papierem jak polski plebs

Gość gość
Trzeba. Być. Świnia żeby uważać tureckie szczury i karaluchy za ładne erdogan to miss uniwersum k***a model jak kaczor

Gość gość
12:38 Ok już rozumiem- jesteś trolem . A moze jednak stukilową niedowartosciowaną lochą? A może to i to ha ha :)

Gość gość
Zawsze można zamiast Turka mieć innego persa lub m arokanczyka jest dużo odmian ciemnych panów ktorzy się między sobą mocno różnią ;) nawet Włosi mają 80 % arabskich korzeni bo prawdziwi Włosi byli podobni do Niemców

Gość gość
Lepsze to niż Polak wieśniak który nawet kobiety poderwać nie umie : / x aa więc o to doopa cię pieczę. Jak ci Polacy mogą mnie, MNIE! nie podrywać :D.

Gość gość
Podrywaja ale żałośnie i nieudolnie , żałosne końskie zaloty ;) zamiast prawdziwego romantycznego arabskiego podrywu

Gość gość
Aha, już słyszę te Polki zauroczone Egipcjanami którzy im nawijają makaron na uszy "you are beautiful, beautiful" z głupim uśmiechem i potem one gadają jacy oni romantyczni:D Weź skończ...

Gość gość
No i o to chodzi blada ofermo oni przynajmniej umieją nawijac makaron na uszy a nie stanie polaczyna jak ta lama rozdziawi gebe i się odezwać nie umie : / oni wiedzą że o kobietę trzeba się starać

Gość gość
Kozi syn i tyle w temacie

Gość gość
No i o to chodzi blada ofermo x Też jesteś bladą ofermą, Polko :D "nie stanie polaczyna jak ta lama rozdziawi gebe i się odezwać nie umie : / x To prawda, że Polacy mają inny temperament i są bardziej oszczędni w słowie oraz komplementach, no ale bez przesady z brakiem języka w gębie. Zdradzę ci sekret, ci Egipcjanie wspomniani wyżej wiedzą, że te kobiety są łatwe, kilka słówek i można poor***ać. To korzystają.

Gość gość
Znowu stereotypy tepego polaczka , znamy się 5 miesięcy i jeszcze mu nie dałam ;) nie osmieszaj się rozumiem że naginasz prawdę żeby sobie ulżyć

Gość gość
A i tak Europejczycy zostaną niedługo zarabizowani ;) kiedyś Hiszpanie i Włosi byli biali ale się wymieszali z przybyszami z bliskiego wschodu ;) , ukraincy też sa ciemniejsi niż Polacy bo się paprali z turkami i mongolami , Polskę też to czeka więc marne twe zale misiu pysiu

Gość gość
Nie dałam mu bo to impotent nwet wiagra nie pomaga poza tym jeśli nie chce nawet zapłacić tych 50 euro za sex to niech spada.:)

Gość gość
Chciałbyś byc takim impotentem :D oni mają dużo więcej testosteronu od was więc mogą dużo częściej i intensywniej

Gość gość
A ja Turków polecam z całego serca jeśli się tylko dogadujecie

Gość gość
A i tak Europejczycy zostaną niedługo zarabizowani oczko.gif x Chciałabyś tego, nie? Mogłabyś mieć swoją burkę z dziurą na oczy i być traktowana trochę lepiej jak pies. Może to marzenie kobiet jednak? Nie myśl, że miałabyś lajtową wersję z naleciałościami kultury zachodu. Oni chcą przede wszystkim prawa szariatu. "kiedyś Hiszpanie i Włosi byli biali ale się wymieszali z przybyszami z bliskiego wschodu oczko.gif ," x W bardzo pokojowy sposób...Są opisy, że stosy ciał sięgały nieba i nie było go widać jak się stało obok. Setki potyczek, aż w końcu udało się ich wypchnąć z półwyspu. x "Polskę też to czeka więc marne twe zale misiu pysiu" x Marny nasz los i zachowanie tożsamości narodowej jak takie bezmyślne panny chcą sprowadzać wroga do kraju. Dobrze, że to nie kobiety rządziły nami/ rządzą, bo jesteście jak kukiełki.Wpuśćmy wszystkich, bo są przystojni:D To, że przyniosą że sobą swoją kulturę i ktoś później będzie musiał walczyć z nimi to cie obchodzi. Schowasz się za przysłowiowymi plecami Polaków i "ja nie widziałam, brońcie mnie".

Gość gość
Turek to Europejczyk a nie jakieś Egipcjan xd Chryste Panie xd