Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej, trole od Anexa, powiedzcie ile wam płacą za reklamę bo chcę sie wkręcić

Polecane posty

Gość gość

Macie płacone od posta, założonego tematu, dniówkę, godzinówkę czy na akord? Pytam serio, chcę sobie dorobić:D

Gość gość
Nie ma was dzisiaj?

Gość gość
Byli dzis . tez jestem ciekawa ile:)

Gość gość
Najlepsza reklama jest szeptana i całkiem darmowa. Dlatego Anexy robią taką furorę i tak się sprzedają bo jakościowo są bardzo dobre więc ludzie sobie polecają.

Gość gość
Nie klam , bo jest awaryjny i nikt go nie poleca

Gość gość
też mnie to ciekawi:) śmiać się chce gdy czyta się tematy o wózkach, a tam na jedno kopyto odpowiedzi na temat anexa. Żałosne, ale czego się spodziewać po tym forum :D

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, jak się trolle anexa przewinęły przez forum na gazecie. Jest tam forum wózkomania - bardzo profesjonalne, i stałe użytkowniczki to stare wyjadaczki, które nie dają sobie wciskać ciemnoty. Trolle anexowe pojawiły się tam kilka razy, ale zostały skutecznie spacyfikowane. Nikt z "zachwalających użytkowników" nie potrafił odpowiedzieć na bardziej konkretne pytania, np. o podanie jakiegoś wymiaru zmierzonego miarką w domu, ani nie wstawił zdjęć. Z resztą polecam poczytać sobie wątki, w których jest mowa o Anexach http://forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=anex&queryMode=SIMPLEALL&sortMode=SCORE&pageNumber=1&navforum=W%C3%B3zki+Dzieci%C4%99ce+-+W%C3%B3zkomania Tak słabego marketingu w internecie o dawno nie widziałam.

Gość gość
Też zwróciłam na to uwagę. Wózek tak mi obrzydzili na tym forum ci spamerzy, że o Anexie nie chciałam nawet słyszeć.

Gość gość
Straszna żenada z tymi ich reklamami. Nawet im się nie chce sprawić by to realnie wyglądało tylko "Wózki sa bardzo ładne i super jakościowo, lekko się prowadzą, a potem można je sprzedać bez dużej straty na wartości"

Gość gość
Ja jestm tak zadowolona z Anexa, że jeśli by mi zechcieli płacić za opisywanie jaki jest fajny bylabym w siódmym niebie hahahah :D przed zakupem nie wchodziłam na fora poleciła mi go pani w sklepie ale jak teraz przeglądam to fatycznie dużo się o nim mowi, może po prostu mamy są tak bardzo z niego zadowolone? nie pomyśleliście?

Gość Mama_mi
Mogę być darmowym trollem, bo anex jest super! Polski, ładny, solidnie wykonany, to co pierwsze zauważyliśmy. Żałuję, że jak kupowaliśmy nie było tych kolorów, co teraz. Bardzo mi się szafirowy podoba, ale mamy granatowy po pierwszej dzidzi i jeszcze długo pohula. Kwestie techniczne, mamy wersję sport i ma porządną amortyzację, kółka pompowane, sporą gondolę, spacerówka też ok, nie ma przekładanej rączki, ale szybciutko się wyjmuje i przypina przód/tył jednym przyciskiem.Teraz córka jeździ w spacerówce jeszcze, ale na wiosnę kupimy jej taką półeczkę doczepianą, już oglądałam lascal board pasuje, a młodego do gondoli. Jak macie jakieś pomysły jak małą zbajerować, żeby dobrowolnie odstąpiła wózek, to poproszę bo na razie bunt dwulatka.

Gość gość
paskudna mydelniczka :(

Gość gość
lepsza mydelniczka niz trumna od jane rider

Gość gość
Czy to prawda że wózki anex mają plastikową gondole? jak widzę te wózki to mam wrażenie że gondola wygląda jak wanienka plastikowa...

Gość gość
jakaś taka moda na te mydelniczki ostatnio...mi tam się podobają z wikliny plecione... ale w sumie widziałam też gondolę w kształcie mydelniczki i nie była plastikowa, taka ze skórki wyglądała całkiem, całkiem nie powiem

Gość gość
jaka reklama, przecież teraz to jest antyreklama. Nikt nie kupi wózka, który jest obśmiewany na kafe

Gość gość
Konkurencja się boi, to pisze bzdury...o dopiero żenada...

Gość gość
temat mówi sam za siebie, jakaś wojna trolli...jak się nie ma argumentów w postaci dobrego produktu, zakłada się temat na kafe i jedzie konkurencję...polactwo